Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Vilhelm Buhls Gade 14, bolig 104 Byhuse

Solgt

Vilhelm Buhls Gade 14, bolig 104, 4 rum, 129 m²

Artillerivej 150, 104

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
129 m²
Rum
4
Indflytning: December 2016
Faciliteter::
Altan, Tagterrasse
Solgt

Vilhelm Buhls Gade 14, bolig 104, 4 rum, 129 m²

Artillerivej 150, 104

Bo i første række til strand og vand med dette sydvendte byhus. Byhus nr. 104 er en boligtype A, der rummer 3 værelser samt stue, så dine behov let kan opfyldes.

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Byhuset er liebhaveri til dig, der gerne vil veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter.

1 privat parkeringsplads med direkte indgang til boligen

I dette byhus parkerer du på din private p-plads i kælderen og går direkte op til køkken/alrummet – så det nemt og bekvemt med indkøbsposerne. Du kan også komme fra den skønne strandpromenade og ind i den praktiske entré. I det store køkken/alrum har du en enestående udsigt over vigen og stranden. På denne etage finder du desuden også husets gæstetoilet. <br> Boligen bindes sammen af en skulpturel og åben trappe, der skaber sammenhæng og lys mellem de forskellige planer.

129 kvm livskvalitet med udsigt

Følger du trappen op til næste plan, finder du den store, kvadratiske opholdsstue, der i sommerperioden kan forlænges af den skønne gårdhave. Gårdhaven er både indrettet med et praktisk skur og en hyggelig bænk. På dette plan er også et stort sydvendt forældresoveværelse med udsigt over vandet samt husets andet badeværelse, der har brusekabine og vaskesøjle. Herfra går trappen op til to gode værelser, og videre op til den store tagterrasse. På tagterrassen har du igen en enestående udsigt over stranden og vigen – og her leves livet hele sommeren med grill og hygge.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os