Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Vilhelm Buhls Gade 16, bolig 103 Byhuse

Solgt

Vilhelm Buhls Gade 16, bolig 103, 5 rum, 159 m²

Artillerivej 150, 103

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
159 m²
Rum
5
Indflytning: December 2016
Faciliteter::
Tagterrasse
Solgt

Vilhelm Buhls Gade 16, bolig 103, 5 rum, 159 m²

Artillerivej 150, 103

Bo i første række til strand og vand med dette skønne byhus.

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Byhuset er liebhaveri til dig, der gerne vil veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter.

1 privat parkeringsplads med direkte indgang til boligen

Fra den underjordiske parkering træder du direkte ind i den praktiske entré, som du også har adgang til fra strandpromenaden. I stueplanet finder du desuden også husets første badeværelse samt et godt værelse med god mulighed for indretning med skabe. Boligen bindes sammen af en skulpturel og åben trappe, der skaber sammenhæng og lys mellem de forskellige plan.

180 graders udsigt over vigen

Via den åbne trappe kommer du til husets hjerte – det store og lyse køkken/alrum. I forlængelse af køkken/alrummet er der udgang til gårdhaven – her har du plads til dejlige stunder med familie og venner i den lange sommeraftener. Få trin op fra køkkenet ligger opholdsstuen med udsigt over vandet. På de næste plan er henholdsvis et stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle, samt endnu to værelser. Fra disse plan er der adgang til tagterrassen, hvor livet leves hele sommeren. Her er bl.a. plads til at nyde de lange sommeraftener med grill og hygge i godt selskab. Denne bolig er ren livsnydelse.

1 skøn tagterrasse til lune sommeraftener

På de næste plan er henholdsvis et stort soveværelse med adgang badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle, samt endnu to værelser. I det store master bedroom er der god mulighed for at indrette med skabe og fra soveværelsesvinduet har du igen den smukke udsigten ud over Havnevigen. Fra disse plan er der udgang til tagterrassen, hvor livet leves hele sommeren med grill og hygge i godt selskab. Denne bolig er ren livsnydelse.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os