amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Solgt

Rækkehuse, Islands Brygge 91, 101,

Artillerivej 150, 101

Kom indenfor

Rum
5
Størrelse
159 m²
Boligtype
Rækkehuse
Tagterrasse
Indflytning: December 2016
Solgt

Rækkehuse, Islands Brygge 91, 101,

Artillerivej 150, 101

I første række til strand og vand

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Byhuset er liebhaveri til dig, der gerne vil veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter.

Parkering med direkte indgang til boligen

Der er indgang til huset fra den underjordiske parkering, hvor du går direkte op i køkkenet - nemt og bekvemt med indkøbsposer. Til boligen følger én p-plads samt mulighed for tilkøb af endnu en parkeringsplads. Der er også indgang til huset fra strandpromenaden, hvor du træder ind i den praktiske entre. På adgangsplanet er der udover entréen et godt værelse med god skabsplads samt badeværelse. Boligen bindes sammen af en skulpturel og åben trappe, der skaber sammenhæng og lys mellem de forskellige planer.

Skøn gårdhave og fantastisk tagterrasse

Via den åbne trappe kommer du til husets hjerte – det store køkken/alrum. Herfra åbner døren ud til den store gårdhave. Få trin op fra køkkenet er opholdsstuen. På de næste plan er henholdsvis et stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle, samt endnu to værelser. Fra disse plan er der adgang til tagterrassen, hvor livet leves hele sommeren. Her er bl.a. plads til at nyde de lange sommeraftener med grill og hygge i godt selskab. Denne bolig er ren livsnydelse.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale