Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Vilhelm Buhls Gade 20, bolig 101, 5 soveværelser, 159 m²

Artillerivej 150, 101

I første række til strand og vand

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Byhuset er liebhaveri til dig, der gerne vil veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter.

Parkering med direkte indgang til boligen

Der er indgang til huset fra den underjordiske parkering, hvor du går direkte op i køkkenet - nemt og bekvemt med indkøbsposer. Til boligen følger én p-plads samt mulighed for tilkøb af endnu en parkeringsplads. Der er også indgang til huset fra strandpromenaden, hvor du træder ind i den praktiske entre. På adgangsplanet er der udover entréen et godt værelse med god skabsplads samt badeværelse. Boligen bindes sammen af en skulpturel og åben trappe, der skaber sammenhæng og lys mellem de forskellige planer.

Skøn gårdhave og fantastisk tagterrasse

Via den åbne trappe kommer du til husets hjerte – det store køkken/alrum. Herfra åbner døren ud til den store gårdhave. Få trin op fra køkkenet er opholdsstuen. På de næste plan er henholdsvis et stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle, samt endnu to værelser. Fra disse plan er der adgang til tagterrassen, hvor livet leves hele sommeren. Her er bl.a. plads til at nyde de lange sommeraftener med grill og hygge i godt selskab. Denne bolig er ren livsnydelse.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
159 m²
Soveværelser
5
Faciliteter
Tagterrasse

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter