Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Islands Brygge 101, 10 Byhuse

Solgt

Islands Brygge 101, 10, 4 rum, 136 m²

Islands Brygge 91, bolig 10

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
136 m²
Rum
4
Indflytning: Februar 2016
Faciliteter::
Altan, Tagterrasse
Solgt

Islands Brygge 101, 10, 4 rum, 136 m²

Islands Brygge 91, bolig 10

Boligtype A – perfekt til den mindre familie

Dette byhus er oplagt til familien med et eller to børn, eller parret, der gerne vil have plads til hobbies, gæster og måske et arbejdsværelse. Mulighederne er mange, da gavlboligen indeholder 3 skønne værelser.

Underjordisk p-plads

Dette byhus har ikke parkering foran kælderdøren, men i umiddelbar nærhed med adgang fra parkeringskælderen til boligen, så du undgår regn og slud. Til denne bolig er der et praktisk depotrum lige ved boligens indgang fra p-kælderen. Du kan også komme fra strædet via boligens forhave og ind i den praktiske entre. I dette plan er også et toilet samt husets store spisekøkken. Spisekøkkenet får aftensolen ind fra det vestvendte gavlvindue, der ligeledes giver et skønt lysindfald.

Skøn gårdhave og stor tagterrasse

Via den åbne trappe er der god sammenhæng til næste plan, hvor du finder opholdsstuen med udgang til gårdhaven. På dette plan er også et stort forældresoveværelse samt husets andet badeværelse, der har brusekabine og vaskesøjle. Herfra går trappen op til to gode værelser, og videre op til den store tagterrasse. Tagterrassen er husets mest private udeområde, hvor livet leves hele sommeren. Her er plads til både grill og spisebord, ja selv et drivhus hvis du har lyst til at prøve dine grønne fingre af. Fra tagterrassen er der kig mod havnen.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os