amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Havnevigen

Havnevigen

Havnevigen

Socialt københavner nabolag

Dyp tæerne i vandet i den nye vig eller gå tur langs kajen på Islands Brygge. Havnevigen er Københavns eftertragtede nabolag, hvor Længehuset, med nye ejerlejligheder, sættes til salg til sommer.

Havnevigen er et nyt, socialt nabolag med rækkehuse og ejerlejligheder, som skaber rammen om det gode storbyliv ved vandkanten. Efter en dejlig løbetur langs bryggen kan du tage en afkølende dukkert i den nyetableret vig og solbade på stranden. I Havnevigen er der plads til leg og latter på de hyggelige samlingspunkter, hvor naboer bliver til venner og børnene altid kan finde en legekammerat. Du har caféer, restauranter, museer i gåafstand - og når børnene vil have mudder på gummistøvlerne ligger Amager Fælled få minutter væk. Udlev drømmen om at bo i byen uden at gå på kompromis med naturen og vandet.

Et hjem til alle, der drømmer om bylivet

Havnevigen summer af liv fra alle de familier, der har gjort Havnevigen til deres hjem. Alle rækkehuse, byhuse, strandhuse og lejligheder i de tre tårne er udsolgt. Den sidste del af nabolaget består af Strandtorvet, med få lejligheder tilbage – samt Længehusets ejerlejligheder, som sættes til salg til sommer. Når hele nabolaget står færdigt, vil det rumme cirka 400 hjem.

Kend dit nabolag

3 daginstitutioner og 1 skole
200 meter til indkøb
5 minutter til caféer og restauranter
1 vig med badestrand
1 Amager Fælled

Unikke egenskaber

Havnevigen byder på spændende og nytænkende arkitektur, der samler sig om den nye vig med strand. Det eksklusive nabolag binder det nye Islands Brygge sammen med det historiske Nokken og skaber én samlet bydel. Vigen er et socialt samlingspunkt med sandstrand, hvor livet leves i sommervarmen, og både børn og voksne kan nyde vandet og en forfriskende svømmetur.

Kultur og oplevelser

Du har hele København som din legeplads, hvor der er kulturelle og underholdningsmæssige muligheder i vente. Du har det hele inden for gå- og cykelafstand – uanset om du vil i biografen, lytte til musik i DR Koncerthus eller gå på opdagelse på blandt de mange udstillinger. Du kan også finde inspiration til dig og dine børns læsning på Københavns Bibliotek på Njalsgade, der kun ligger fem minutter væk.

Daginstitution og skole

I dette nabolag er den nærmeste daginstitution mindre end 600 meter væk, mens de større børn har blot fire minutter på cykel til skole. Det gør det nemt for børnene at få nye legekammerater med hjem og lege efter skole, og derved hurtigt opbygge sociale relationer. Havnevigen ligger tæt på det hele, og der er masser af muligheder for sport i lokalområdet.

Indkøb

Frugt, æg, mælk – uanset hvad du skal handle ligger det har du dagligvarebutikker lige i nærheden. Indkøbene klares i Rema 1000, når der kommer uventede gæster, som ligger oppe for enden af nabolaget. Vil du hellere overlade madlavningen til de professionelle og spise ude eller mødes med mødregruppen over en kaffe latte, finder du mange hyggelige caféer og restauranter lige om hjørnet og langs hele Islands Brygge.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Havnevigen

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.