amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Havnevigen

Havnevigen

Et venligt nabolag

Her bygger Bonava det helt nye nabolag, Havnevigen, som omfavner den kommende vig med lækker strand.

Nabolaget rummer både rækkehuse og ejerlejligheder, og skaber rammen om det gode liv med plads til leg og latter for både store og små. Havnevigen byder på fem forskellige boligtyper. Rækkehusene og de tre tårne summer allerede af liv fra mange familier, der har gjort Havnevigen til deres hjem. Den sidste del af nabolaget består af Strandtorvets lejligheder og Byhusene, som er familievenlige rækkehuse.

Kend dit nabolag

3 daginstitutioner og 1 skole
200 meter til indkøb
5 minutter til caféer og restauranter
1 vig med badestrand
1 Amager Fælled

Daginstitution og skole

Har du små børn, skal du ikke bekymre dig om den daglige logistik, da både nærmeste daginstitution ligger mindre end 600 meter fra det nye nabolag. Samtidig har de større børn fire minutter på cykel til skole, så de nye legekammerater let kan komme med hjem og lege, når de har fået fri. Havnevigen ligger tæt på det hele, og der er masser af muligheder for sport i lokalområdet.

Indkøb

Indkøbene kan let klares i Rema 1000, når der kommer uventede gæster, som ligger oppe for enden af nabolaget. Vil du hellere overlade madlavningen til de professionelle og spise ude eller mødes med mødregruppen over en caffe latte, finder du mange hyggelige caféer og restauranter lige om hjørnet og langs hele Islands Brygge.

Kultur og oplevelser

Er vejret gråt og trist, kan du slå dig løs i hele Københavns kulturelle og underholdningsmæssige muligheder – så du kommer ikke til at kede dig. Hvad enten du vil i biografen eller i DR Byen og høre koncerter. Du kan også finde inspiration til dig og dine børns læsning på Københavns Bibliotek på Njalsgade, der kun ligger fem minutter væk.

Unikke egenskaber

Havnevigen byder på spændende og nytænkende arkitektur, der samler sig om den nye vig med strand. Det eksklusive nabolag binder det nye Islands Brygge sammen med det historiske Nokken og skaber én samlet bydel. Vigen graves ud mellem havnebassinet og Artillerivej. Dybden bliver op til to meter. På den nordlige bred vil der blive etableret en sandstrand, hvor livet leves i sommervarmen, og både børn og voksne kan nyde vandet og en forfriskende svømmetur.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Havnevigen

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.