amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed på Islands Brygge

Ejerlejlighed på Islands Brygge

Nye ejerlejligheder på Islands Brygge

Det er svært ikke at forelske sig i Islands Brygge – området byder på mangfoldighed, grønne områder og masser af muligheder for aktiviteter både til lands og vands. Der er stor efterspørgsel efter ejerlejligheder på Islands Brygge, og derfor bygger vi ejerlejligheder i området.

Tæt på både city og natur

Du kan nyde solens stråler fra altanen i din nye ejerlejlighed, før du tager et smut forbi Havnebadet om sommeren. Her er både spring- og børnebassin samt mulighed for at prøve kræfter med kajakpolo. Når vinteren nærmer sig, kan du fortsat vinterbade, men hvis du foretrækker at blive på land, så er der masser af små hyggelige caféer, som du kan udforske.

Med en ejerlejlighed på Islands Brygge er du tæt på city og natur. Amager Fælled byder på masser af muligheder i det grønne, og når energien er brugt op, kan du tage hjem i din nye lejlighed og lade batterierne op. 

Lokalområdet

På Islands Brygge er du tæt på det hele – gode restauranter, indkøbsmuligheder, hyggelige lokale delikatesseforretninger, museer, skoler og pasningsinstitutioner samt meget mere. Med en ejerlejlighed i dette charmerende område, kan du altid glæde dig til at komme hjem.

Havnevigens enestående beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med de rekreative områders fred og ro.

Vores nye ejerlejligheder på Islands Brygge

Find jeres nye hjem på Islands Brygge

Vi bygger nye nabolag på