Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed på Islands Brygge

Nye ejerlejligheder på Islands Brygge

Det er svært ikke at forelske sig i Islands Brygge – det historiske havneområde byder på mangfoldighed, grønne områder og masser af muligheder for aktiviteter både til lands og til vands. Der er stor efterspørgsel på ejerlejligheder på Islands Brygge, og derfor bygger vi nye boliger i området med plads til at nyde livet – både i fællesskab og helt privat.

Ejerlejligheder til salg på Islands Brygge

Nyd solens stråler fra altanen i din nye ejerlejlighed på Islands Brygge, før du tager et smut forbi Havnebadet i årets varme måneder. Her er både spring- og børnebassin, og hvis du har mod på det, kan du også prøve kræfter med kajakpolo. Når vinteren nærmer sig, kan du fortsat vinterbade, men foretrækker du at blive på land, er der masser af små, hyggelige caféer, du kan udforske i stedet. 

Med en ejerlejlighed på Islands Brygge er du tæt på både indre København og natur. Amager Fælled byder på mange muligheder i det grønne, og når energien er brugt op, kan du tage hjem i din nye lejlighed og smide benene op, eller snuppe en kop kaffe med en af naboerne i de hyggelige udearealer. 

Er du interesseret i at blive indehaver af en ejerlejlighed på Islands Brygge, kan du se nærmere på dine muligheder nedenfor

Find jeres nye hjem på Islands Brygge

Vi bygger nye nabolag på

Bo i en splinterny ejerlejlighed på Islands Brygge

Opskriften på det gode liv kunne meget vel være at investere i en nybygget ejerlejlighed på Islands Brygge. De helt nye rammer kombineret med en enestående beliggenhed udgør den perfekte kombination af ro og byens puls. Samtidig får du en bolig, ingen har boet i tidligere, hvilket giver dig mulighed for at forme den og ejendommens fællesskab præcis, som du ønsker det. 

Når vi bygger hjem hos Bonava, bygger vi med gode, holdbare materialer. Det gør vi dels, fordi det giver det bedste indeklima og den bedste energieffektivitet, og dels fordi vi ønsker at være så skånsomme mod miljøet som muligt. Materialerne er i høj kvalitet og kræver et minimum af vedligeholdelse – det betyder, at du kan bruge din tid på at forme hverdagen i din nye ejerlejlighed frem for at bruge kræfter på at sætte i stand. 

I en nybygget ejerlejlighed får du ikke kun en optimalt indrettet bolig, hvor der er tænkt nøje over pladsoptimering og lysindfald – du får også gennemtænkte udearealer, hvor du og dine naboer kan mødes til en kop kaffe og drøfte livet og verdenssituationen. I den nye boligforening har du alle muligheder for at sætte dit eget præg på, hvilke skikke og traditioner du ønsker. Måske vil I i fællesskab etablere en træningsklub, et gårdlaug, et festudvalg eller noget helt fjerde – hvor lidt eller hvor meget, du ønsker at indgå i fællesskabet er naturligvis helt op til dig. 

 

Dit nye nabolag på Islands Brygge

På Islands Brygge er du tæt på det hele – de gode restauranter, indkøbsmuligheder, hyggelige, lokale delikatesseforretninger, museer, skoler, daginstitutioner og meget mere. Med en ejerlejlighed i dette charmerende område kan du altid glæde dig til at komme hjem.  

Ejerlejlighedernes enestående beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls på første parket i fin balance med de rekreative nabolag fred og ro. 

Islands Brygge er et historisk havne- og industriområde i København, som inden for de seneste 20-30 år er blevet transformeret til et trendy bykvarter med fokus på det gode liv. Beliggenheden er helt speciel med nærhed til både by og natur, og en kort cykeltur over Langebro bringer dig ind i hjertet af København. På selve Islands Brygge har du alt, hvad du skal bruge lige om hjørnet, og når du trænger til en dukkert, har du en sandstrand lige uden for døren til din ejerlejlighed på Islands Brygge. 

Hvis vejret eller humøret ikke er til en frisk dukkert, kan du nyde en kop kaffe på en af de mange hyggelige caféer, hjemme på altanen eller i gårdmiljøet – eventuelt sammen med en af dine nye naboer. Uanset hvad du foretrækker, så har du alle muligheder inde for rækkevidde fra dit nye hjem lige i vandkanten. 

Hvem er Bonava?

Hos Bonava bygger vi hjem og nabolag, som er skabt til mangfoldighed og mennesker – helt privat som i fællesskab. Navnet Bonava står for hjem og samlingspunkt og er en sammentrækning af de to svenske ord ’bo’ og ’nav’.

Det bedste ved den her lejlighed er planløsningen med de dejlige store rum, køkkenet i hjørnet af stuen, og så har den alle de små rum, som vi har brug for. Jeg har mit eget kontor, min kone har et kontor i den anden ende, og vi har et soveværelse ved siden af stuen. Jeg synes simpelthen, at det er en utrolig god lejlighed. Dem, der har designet boligen, har tænkt sig godt om.

Jørgen

Boligejer i Havnevigen

Når vi bygger nye hjem – også ejerlejligheder på Islands Brygge – bygger vi dem ud fra tanken om, at der skal være plads til, at livet leves. Til alle de små og store stunder, der udgør et liv. Lige fra børnefødselsdagen eller den helt store fest med vennerne, til afslapning om søndagen på sofaen eller en hyggestund på altanen. I et hjem fra Bonava får du det hele i ét. 

Efter at have bygget hjem i mere end 80 år, ved vi, hvad der skal til for at bygge hjem med plads til ’rigtige mennesker’. Og det bruger vi i udviklingen og byggeriet af nye hjem og nabolag. Når vi ser, hvordan de hjem, vi har skabt, har udviklet sig i takt med de familier, der bor i dem, er vi både glade og stolte. Og vi glæder os til, at endnu flere familier kan vokse og være med til at skabe nye traditioner og skikke.  

Når du investerer i et hjem fra Bonava, kan du være sikker på, at vi står bag dig hele vejen – lige fra du har sat den første underskrift, til ejerlejligheden står nøglefærdig. Og vi sørger for at kontakte dig et par gange i de første år, efter byggeriet er klart til indflytning, så vi er sikre på, at du er kommet helt hjem. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere