amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Ejerlejligheder Islands Brygge

Ejerlejligheder Islands Brygge

Nybyggede ejerlejligheder på Islands Brygge

Det er svært ikke at forelske sig i Islands Brygge – området byder på mangfoldighed, grønne områder og masser af muligheder for aktiviteter både til lands og vands. Der er stor efterspørgsel efter ejerlejligheder på Islands Brygge, og derfor bygger vi ejerlejligheder i området.

Du kan nyde solens stråler fra altanen i din nye ejerlejlighed, før du tager et smut forbi Havnebadet om sommeren. Her er både spring- og børnebassin samt mulighed for at prøve kræfter med kajakpolo. Når vinteren nærmer sig, kan du fortsat vinterbade, men hvis du foretrækker at blive på land, så er der masser af små hyggelige caféer, som du kan udforske.

Med en ejerlejlighed på Islands Brygge er du tæt på city og natur. Amager Fælled byder på masser af muligheder i det grønne, og når energien er brugt op, kan du tage hjem i din nye lejlighed og lade batterierne op. 

På Islands Brygge er du tæt på det hele – gode restauranter, indkøbsmuligheder, hyggelige lokale delikatesseforretninger, museer, skoler og pasningsinstitutioner samt meget mere. Med en ejerlejlighed i dette charmerende område, kan du altid glæde dig til at komme hjem.

Havnevigens enestående beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med de rekreative områders fred og ro.

Projekter på Islands Brygge

Nabolag i Ejerlejligheder Islands Brygge