Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig Islands Brygge

Find din nye bolig på Islands Brygge

En hverdag fyldt med leg, latter og store smil – det gode liv findes i en bolig på Islands Brygge. Her får du fred og ro med hyggelige caféer og spadsereture på havnepromenaden. Og måske en dukkert i de lune måneder. Samtidig er du helt tæt på både natur og byens puls. Velkommen hjem til en bolig på Islands Brygge.

Bolig på Islands Brygge

Islands Brygge har det hele. Bydelen grænser op til den vilde natur på Amager Fælled og den historiske Nokken på den ene side, mens du finder Havnebadet og cafélivet på den anden side. Med en bolig på Islands Brygge bliver du nabo til nogle attraktioner lidt ud over det sædvanlige, og det kan du nyde godt af hele året.   

Snør løbeskoene, spænd cykelhjelmen, eller smut i badetøjet – du har alle muligheder for en aktiv livsstil lige uden for din hoveddør. I Havnebadet, der var Københavns første af sin slags, kan du svømme, springe og soppe, og der er masser af timers underholdning for både store og små. Når du trænger til at slappe af, er der god mulighed for det på en af bydelens mange, hyggelige caféer eller spisesteder – og ellers er der jo altid din attraktive bolig på Islands Brygge, hvor du kan nyde en stille kop kaffe på altanen, mens du tager udsigten ind, eller du kan hygge dig sammen med venner, familie eller naboer i de rekreative områder, som hører til byggeriet.

 Hvis du er på jagt efter en bolig på Islands Brygge, kan du se nærmere om dine muligheder ved at klikke på vores projektudvalg nedenfor.

Nabolag på Islands Brygge

Find jeres nye bolig her

Boliger til salg på Islands Brygge

Bo i en helt ny bolig på Islands Brygge 

Bonava bygger hjem og samlingspunkter i kvalitetsmaterialer, så du er sikret et godt indeklima og et fornuftigt energiforbrug. Samtidig bygger vi med fællesskabet i fokus – vi tror nemlig på, at et hjem bliver udgjort lige så meget af sine omgivelser som af selve boligen. Derfor gør vi altid meget ud af de rekreative områder og udearealer, der omkranser vores byggeri. Her har du mulighed for at komme dine naboer ved i det omfang, du ønsker. Du bestemmer naturligvis selv, om du vil være en af de bærende kræfter bag et nyt og spirende fællesskab, eller om du blot ønsker at være på hils eller nik med naboerne.  
 
Med et hjem på Islands Brygge har du muligheden for at vælge fællesskabet til og fra, som det passer dig. Hvor fællesområderne indbyder til netop fællesskab, så kan du nyde dagen i fred og ro på din egen altan eller terrasse, hvis du trænger til at være lidt alene. 

Islands Brygge – dit nye nabolag 

Islands Brygge, ofte omtalt som Bryggen, er nok mest kendt for dens lange promenade, der går langs København kanal (inderhavnen) og ikke mindst Havnebadet. Bydelen byder på masser af liv og har en charmerende stemning. Med en bolig på Islands Brygge er du både omgivet af by og vand. 

Siden 1900-tallet har bydelen fungeret som lager- og kajplads for Københavns Havn, men i dag er området blevet en af Københavns mest eftertragtede bydele. Og udviklingen af området har været stor i det seneste årti, hvilket har gjort det til en bydel karakteriseret af mangfoldighed. 

Bryggen byder på spændende og nytænkende arkitektur, og takket været cykelbroen til Fisketorvet og Cirkelbroen til Christianshavn har det aldrig været hurtigere at komme rundt i hele København.