amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Bolig på Islands Brygge

Bolig på Islands Brygge

Find din nye bolig på Islands Brygge

Kaffe og havnepromenade lige op ad byen puls, samt latter, leg og store smil. Dette er hverdagen med en bolig på Islands Brygge.

Islands Brygge, ofte omtalt som Bryggen, er nok mest kendt for dens lange promenade, der går langs København kanal (inderhavn) og ikke mindst Havnebadet. Bydelen byder på masser af liv og har en charmerende stemning. Med en bolig på Islands Brygge er du omgivet af både by og vand.

Byudviklingen

Siden 1900-tallet har bydelen fungeret som lager- og kajplads for Københavns Havn, men i dag er området blevet en af Københavns mest eftertragtede bydele. Og udviklingen af området har været stor i det seneste årti, hvilket har gjort det til en bydel af mangfoldighed.

Her finder du spændende og nytænkende arkitektur, og takket været cykelbroen fra Fisketorvet har det aldrig været hurtigere at komme rundt i hele København. Vi bygger netop nu i området, så du kan finde den helt rigtige bolig på Islands Brygge.

Natur og byliv

Island Brygge har det hele. Bydelen grænser op til den vilde natur på Amager Fælled samt den historiske Nokken på den ene side, mens Havnebadet og cafélivet findes på den anden side. Med en bolig på Islands Brygge får du således nogle naboer, der er lidt udover det sædvanlige.

Interessepunkter

Interessepunkter

Projekter på Islands Brygge

Nabolag på Islands Brygge

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg på Islands Brygge