Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bolig på Islands Brygge

Bolig på Islands Brygge

Find din nye bolig på Islands Brygge

Kaffe og havnepromenade lige op ad byen puls, med latter, leg og store smil. Dette er hverdagen med en bolig på Islands Brygge.

Islands Brygge, ofte omtalt som Bryggen, er nok mest kendt for dens lange promenade, der går langs København kanal (inderhavn) og ikke mindst Havnebadet. Bydelen byder på masser af liv og har en charmerende stemning. Med en bolig på Islands Brygge er du omgivet af by og vand.

Byudviklingen

Siden 1900-tallet har bydelen fungeret som lager- og kajplads for Københavns Havn, men i dag er området blevet en af Københavns mest eftertragtede bydele. Og udviklingen af området har været stor i det seneste årti, hvilket har gjort det til en bydel karakteriseret af mangfoldighed.

Her finder du spændende og nytænkende arkitektur, og takket været cykelbroen til Fisketorvet har det aldrig været hurtigere at komme rundt i hele København. Vi bygger netop nu i området, så du kan finde den helt rigtige bolig på Islands Brygge.

Natur og byliv

Island Brygge har det hele. Bydelen grænser op til den vilde natur på Amager Fælled samt den historiske Nokken på den ene side, mens Havnebadet og cafélivet findes på den anden side. Med en bolig på Islands Brygge får du således nogle naboer, der er lidt udover det sædvanlige.

Interessepunkter

Interessepunkter

Projekter på Islands Brygge

Nabolag på Islands Brygge

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg på Islands Brygge