Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 1, st. tv., 3 soveværelser, 85 m²

To terrasser og picnic i nabolaget

To solbeskinnet terrasser og et stort køkken/alrum kendetegner dette lyse hjem. Glæd dig til sene sommeraftener på terrasserne i godt selskab og lange samtaler, mens mørket falder på.

Denne skønne stuelejlighed er en type B på 85 kvm med to lyse soveværelser. I dette hjem har du ægte rækkehusfornemmelser med dine to terrasser, hvor du kan se ud over det grønne nabolag. Her kan du bruge tiden på de ting, der gør dig glad, da dit nye hjem kræver minimal vedligeholdelse.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på dit nye hjem, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg inden du træder ind i det hjem.

Entré

Fra du træder ind i entréen har du fornemmelsen af hjemmets hygge og charme – her er lyst og indbydende. I entréen finder du også et praktisk garderobeskab til opbevaring af overtøjet.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet ligger i forlængelse af entréen, hvilket er med til at skabe en åben og luftig følelse i dig hjem. Køkken/alrummet er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner. Dit køkken er samtidig vinklet, så du har god bordplads til at prøve kræfter med dine kulinariske evner, når familien kommer forbi.

Stue

Den lyse og rummelige stue ligger i forlængelse af boligens køkken/alrum, for at give dig størst mulig indretningsfrihed.

Værelser

Ved entréen finder du to gode værelser, der begge vender mod øst, så du vågner op til dejlig morgensol. I værelserne er der også gjort plads til er at indrette med skabsvægge, alt efter dit garderobebehov. Fra det største af værelserne er der direkte udgang til den ene af terrasserne, hvorfra du kan nyde en kop morgenkaffe.

Badeværelse

Centralt i lejligheden finder du badeværelset, der er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset er der desuden opvarmet via gulvvarme, så gulvet er dejligt lunt at træde ud på efter et langt bad. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, som er til fordel for dig og naturen.

Terrasser

Fra køkken/alrummet er der udgang til din store sydvendte terrasse afskærmet af en bøgehæk, hvilket skaber rækkehusfornemmelser. Her er både tid og plads til grillhygge, latter og lange samtaler. Den anden terrasse ligger i forlængelse af det store soveværelse.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
85 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen af 4

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere