Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 1, st. mf., 4 soveværelser, 107 m²

Stor terrasse og grønne omgivelser

Nyd lyset, der vælter ind i stuen og køkkenet gennem de mange store vinduer. Hjemmet byder på en stor terrasse og tre gode soveværelser. Bo i et grønt og venligt nabolag.

Dette hjem ligger dejligt placeret med ugeneret udsigt til nabolagets skønne omgivelser. Lejligheden er en type D på 107 kvm med tre soveværelser, walk-in-closet samt en stor, sydvestvendt terrasse. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om man er mange eller få.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, med hele tre garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og træningstasker. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har en 180-graders udsigt over nabolaget og lys fra to verdenshjørner. Køkken/alrummet byder på et lyst køkken i holdbare materialer og en rummelig stue med stor indretningsfrihed. Fra stuen er der udgang til terrassen, hvor du kan nyde en god bog solen.

Værelser

Dette hjem rummer tre værelser til den pladskrævende familie. Værelserne ligger i forlængelse af entréen og består af to gode værelser samt et master bedroom med depotrum, som let kan laves til et walk-in-closet.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset har gulvvarme, som er en dejlig luksus i hverdagen.

Terrasse

Den store terrasse følger hjemmet rundt, hvilket giver dig masser af plads til at nyde eftermiddags- og aftensol. Hele sommeren kan du rykke stuen udenfor og holde hyggelige grillmiddage. Slå benene op og mærk rækkehusfornemmelserne, mens du kigger ud over det grønne nabolag.

Materialer og interiør

Dit nye hjem har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle armaturer er vandbesparende, mens hårde hvidevarer er af energimærkning A –til gavn for dig og naturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
107 m²
Soveværelser
4
Etage
stuen af 4

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere