Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 1, 4. sal, lejl. 4, 2 soveværelser, 74 m²

Altanhygge og udsigt til det grønne nabolag

Slip hverdagens bekymringer og glæd dig til sene sommeraftener på altanen og hyggelige middage i det dejlige køkken/alrum. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig godt tilpas.

Dette hjem er beliggende på 4. sal, hvor du kan glæde dig til lys og luft. Lejligheden er en boligtype A på 74 kvm med et skønt køkken/alrum, lys stue og en stor altan. Velkommen til et hjem med grøn profil i et charmerende nabolag, der indbyder til gåture.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets entré, kan du fornemme boligens varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. Entréen rummer gode opbevaringsmuligheder i form af et garderobeskab og en bøjlestang til at hænge overtøjet på.

Køkken/alrum

I det lyse køkken/alrum har du et lyst køkken i holdbare materialer og plads til spisebordet, mens stuen ligger i åben forlængelse heraf. I det åbne rum kan du nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner. Den rummelige stueafdeling giver gode indretningsmuligheder med en stor sofa til filmaftenerne med varm kakao.

Værelse

Dette hjem har et lyst, østvendt soveværelse, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme – en skøn hverdagsluksus til de kølige måneder.

Altan

Fra køkkenet er der udgang til hjemmets skønne altan, så det er nemt at flytte middagen udendørs, når vejret er godt. Skab din egen oase med krydderurter, fine lanterner og bløde tæpper. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har samtidig et praktisk depotrum i stueetagen til ekstra opbevaring. Uanset om du cykler eller kører i bil, så er der gjort plads til den. Du kan parkere cyklen på den overdækkede cykelparkering på fællesarealet, og bilen holder du på parkeringspladsen tæt ved dit hjem.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
74 m²
Soveværelser
2
Etage
4 af 4

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere