Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, 4. sal, lejl. 2 Lindealleen IV

Solgt

Allékredsen 1, 4. sal, lejl. 2, 4 rum, 107 m²

Ugeneret udsigt og hjemlig hygge

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
107 m²
Rum
4
Etage
4 af 4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Allékredsen 1, 4. sal, lejl. 2, 4 rum, 107 m²

Ugeneret udsigt og hjemlig hygge

Udsigt og grønne omgivelser gør denne lejlighed til noget helt særligt. Glæd dig til altanhygge og kaffe i eftermiddagssolen, mens du nyder udsigten over det grønne nabolag.

Lejligheden er beliggende på 4. sal med en skøn udsigt. Her får du en lejlighedstype D på 107 kvm fordelt på fire værelser med mulighed for eget walk-in-closet og privat, sydvendt altan – så du rigtig kan nyde luften og det grønne. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om man er mange eller få.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, der indeholder hele tre garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og træningstasker. Lejligheden har en varme og hygge, som gør at du altid kan glæde dig til at komme hjem.

Køkken og stue

Det store, lyse køkken/alrum rummer et lyst køkken og en dejlig stue. Her får du det fulde ud af dagslyset, da du er oppe i højden og har mange vinduer. Køkkenet er skønt til madlavning, og der er plads til at alle kan være med – både store som små. Den lyse stue indbyder samtidig til afslapning i sofaen med din yndlingsserie.

Værelser

Dette hjem rummer tre værelser til den pladskrævende familie. Værelserne ligger i forlængelse af entréen, og består af to gode værelser samt et master bedroom med mulighed for at indrette dit eget walk-in-closet.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende med bruseniche og gulvvarme. Her har du samtidig mulighed for at have både vaskemaskinen og tørretumbleren.

Altan

Den sydvendte altan giver dig og familien mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten med en varm kop te hånden, mens mørket falder på.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Uanset om du cykler eller kører i bil, så er der gjort plads til begge dele. Du kan parkere cyklen på den overdækkede cykelparkering på fællesarealet, og bilen holder du på parkeringspladsen tæt ved dit hjem.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere