Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, 3. sal, lejl. 4 Lindealleen IV

Reserveret

Allékredsen 1, 3. sal, lejl. 4, 2 rum, 74 m²

Altanhygge og udsigt til det grønne nabolag

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
1.895.000 kr.
Størrelse
74 m²
Rum
2
Ejerudgift
2.933 kr.
Etage
3 af 4
Indflytning: Q4 2017
Reserveret

Allékredsen 1, 3. sal, lejl. 4, 2 rum, 74 m²

Altanhygge og udsigt til det grønne nabolag

Slip hverdagens bekymringer og glæd dig til sene sommeraftener på altanen og hyggelige middage i det dejlige kombinerede køkken og stue. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig godt tilpas.

Dette hjem er beliggende på 3. sal, hvor du kan glæde dig til lys og luft. Lejligheden er en boligtype A på 74 kvm med et skønt køkken, østvendt soveværelse og en stor altan. Velkommen til et hjem med grøn profil i et charmerende nabolag, der indbyder til gåture.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets praktiske entré, kan du fornemme boligens varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. Entréen rummer gode opbevaringsmuligheder i form af et garderobeskab og bøjlestang.

Køkken/alrum

I det lyse køkken/alrum har du et lyst køkken i holdbare materialer samt en rummelig stue. Her kan du nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner. Den rummelige stueafdeling giver gode indretningsmuligheder med en stor sofa til filmaftenerne med varm kakao.

Værelse

Dette hjem har et lyst, østvendt soveværelse, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge.

Badeværelse

Badeværelset er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme – en skøn hverdagsluksus til de kølige måneder.

Altan

Fra køkkenet er der udgang til hjemmets skønne altan, så det er nemt at flytte middagen udendørs, når vejret er godt. Skab din egen oase med krydderurter, fine lanterner og bløde tæpper. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har samtidig et praktisk depotrum i stueetagen til ekstra opbevaring. Uanset om du cykler eller kører i bil, så er der gjort plads til den. Du kan parkere cyklen i den overdækkede cykelparkering på fællesarealet, og bilen holder du på parkeringspladsen tæt ved dit hjem.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere