amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Allékredsen 1, 3. sal, lejl. 3, 3 rum, 90 m²

Sol fra to sider og gåture i nabolaget

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.450.000 kr.
Størrelse
90 m²
Rum
3
Ejerudgift
3.365 kr.
Etage
3 af 4
Til salg

Allékredsen 1, 3. sal, lejl. 3, 3 rum, 90 m²

Sol fra to sider og gåture i nabolaget

Nyd lyset og luften i denne 90 kvadratmeter store lejlighed med to gode soveværelser samt en dejlig altan. Her kan du og din familie sammen skabe jeres nye hjem med masser af hygge og gode stunder.

På tredje sal finder du denne skønne lejlighed, der er en type C. Hjemmet giver god plads til udfoldelse og kvalitetstid både indendørs eller udenfor. Det grønne nabolag indbyder til dejlige gåture og leg, mens du kan slappe af med en god bog på altanen, eller invitere vennerne over på middag.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Entré

Dette hjem har en praktisk entré, som rummer tre garderobeskabe til opbevaring af overtøj.

Opholdsrum

Det lyse opholdsrum udgør husets hjerte med køkken og stue i ét. Her får du lys fra hele to sider, og da du er oppe i højden, har du også ugeneret udsigt over nabolaget. Det vinklede køkken giver god mulighed for kulinariske udfoldelser, mens du kan indrette en dejlig stueafdeling, der er optimal til filmaftener i sofaen med varm kakao.

Værelser

I dette hjem har du to gode vestvendte værelser. Det ene værelse kan både indrettes til arbejds-, børne eller gæsteværelse – alt efter dit behov. I det andet værelse har du et tilstødende depotrum, som du kan lave til walk-in closet, og derved kan du skabe dit eget dejlige master bedroom.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende med bruseniche og gulvvarme. Her er der gjort plads til både vaskemaskine og tørretumbler ved vasken.

Altan

På den vestvendte altan kan livet leves hele sommeren. Her er både plads og tid til spilleaftener og stille stunder. Altanen udgør et lille hjerterum, hvor du kan følge de skiftende årstider. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har samtidig mulighed for at stille cyklen tørt i den overdækkede cykelparkering på fællesarealet.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere