Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 1, 3. sal, lejl. 2, 4 soveværelser, 107 m²

180-graders udsigt og et charmerende nabolag

Slå benene op og nyd de grønne omgivelser fra din rummelige altan eller invitér på en lækker middag i det store køkken/alrum. Glæd dig til altanhygge og et hjem i et charmerende og grønt nabolag.

Lejligheden er beliggende på 3. sal med en skøn udsigt. Her får du en lejlighedstype D på 107 kvm med tre soveværelser samt mulighed for dit helt eget walk-in-closet. I dette hjem er der plads til store armbevægelser eller rolige aftener på den sydvendte altan.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, der indeholder hele tre garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og træningstasker. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem.

Køkken/alrum

Det store, lyse køkken/alrum byder på et lyst køkken og en rummelig stue. Her får du det fulde ud af dagslyset, da du er oppe i højden og har mange vinduer. Køkkenet er skønt til madlavning, og der er plads til at alle kan være med – både store og små. Den lyse stue indbyder samtidig til sofahygge og filmaftener.

Værelser

Dette hjem rummer hele tre værelser. Et stort soveværelse med opbevaringsrum, der let kan indrettes til walk-in-closet, samt to gode værelser, som fungerer godt til børn, gæster eller kontor.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så dine fødder er dejligt lune. En lille luksus i hverdagen.

Altan

Altanen fungerer som en naturlig forlængelse af hjemmet, så du kan let tilbringe sommeren udenfor. Her er både plads til middage med familien og stille stunder i eftermiddags- og aftensolen.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har samtidig mulighed for at parkere cyklen på den overdækkede cykelparkering på fællesarealet, og bilen holder du på parkeringspladsen tæt ved dit hjem.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
107 m²
Soveværelser
4
Etage
3 af 4

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere