Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 1, 3. sal, lejl. 1, 3 soveværelser, 85 m²

Altanhygge og uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Udsigt og stort køkken/alrum med udgang til en dejlig altan gør dette hjem til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder på altanen, mens du nyder udsigten over det grønne nabolag.

Lejligheden er beliggende på tredje sal med en skøn og uforstyrret udsigt over det grønne. Dette hjem er en lejlighedstype B på 85 kvm, og med to gode soveværelser. Altanen er sydvendt, så du kan nyde en god kop kaffe i eftermiddagssolen. Dette hjem har nogle dejlige rammer, hvor dig og din familie sammen kan skabe en masse nye oplevelser og minder.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på dit nye hjem, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til din lejlighed.

Materialer og interiør

Lejligheden har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Dit hjem er derfor indrettet med vandbesparende armaturer, og hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Dette hjem har en praktisk entré, og det er nemt at komme af med overtøjet i garderobeskabet.

Køkken og stue

I det dejlige opholdsrum med køkken og stue har du udsigt over de grønne områder fra to verdenshjørner. I køkkenet er der god plads til at give dig i kast med madlavningen, når gæsterne kommer forbi. Mens den lyse stue lægger op til hyggelige aftener i sofaen og afslapning efter en lang dag i skoven.

Værelser

I dit hjem finder du to gode værelser med plads til indretning med garderobeskabe. Begge værelser vender mod øst, så her kan du vågne til lyset fra morgensolen.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Her er også gulvvarme, så det er altid dejligt lunt at træde ud på gulvet efter et langt bad.

Altan

Fra køkkenet har du udgang til en skøn, sydvendt altan, hvor du kan nyde en god kop te i solen og med uforstyrret udsigt over nabolaget. Nyd de sene sommeraftener på altanen med middage, latter og lange samtaler.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
85 m²
Soveværelser
3
Etage
3 af 4

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere