Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 4 Lindealleen IV

Solgt

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 4, 2 rum, 74 m²

Stor altan og et charmerende nabolag

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
74 m²
Rum
2
Etage
2 af 4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 4, 2 rum, 74 m²

Stor altan og et charmerende nabolag

Slip hverdagens bekymringer og glæd dig til sene sommeraftener på altanen og hyggelige middage med venner og familie i det dejlige køkken/alrum. Det vigtigste er, at du føler dig hjemme.

Nyd udsigten fra anden sal i denne type A lejlighed på 74 kvm med et dejlig køkken/alrum og et rummeligt soveværelse. Her du desuden en stor og skøn altan – så du rigtig kan invitere lyset og luften indenfor eller nyde de milde sommeraftener udendørs.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets entré, kan du fornemme boligens varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. Entréen er indrettet med en praktisk bøjlestang til overtøjet samt et garderobeskab.

Køkken og stue

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, der byder på et lyst køkken i holdbare materialer og en rummelig stue. Køkken og stue er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner.

Værelse

Dette hjem har et lyst, østvendt soveværelse, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge på hele den ene side. Det afhænger kun af dit garderobehov.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme – en skøn hverdagsluksus i de kolde vintermåneder.

Altan

På altanen kan livet leves hele sommeren. Her er både plads til middage med venner og latter eller stille stunder med en god bog. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Samtidig har du et praktisk depotrum i stueetagen til ekstra opbevaring, og cyklen kan stå tørt i den overdækkede cykelparkering på fællesarealet.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere