Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 2, 4 soveværelser, 107 m²

Stue med hjerterum og et grønt nabolag

Her er masser af plads og mulighed for både fordybelse og gode stunder med familie og venner. Altanhygge, stort køkken/alrum og grønne omgivelser er kendetegnene for dette hjem.

Dette hjem er beliggende på 2. sal, og er en lejlighedstype D på 107 kvm fordelt på fire værelser. Fra den sydvendte altan kan du rigtig nyde eftermiddags- og aftensolen samt Ullerødbyens grønne omgivelser. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om man er mange eller få.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, med hele tre garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og træningstasker. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem.

Køkken/alrum

I store køkken/alrum får masser af dejligt dagslys gennem de mange vinduer – og her er også plads til både hverdag og fest. I køkkenet kan du nemt slå dig løs med bagning sammen med børnene, mens der stuen er plads til en dejlig sofa, når du skal se din yndlingsserie.

Værelser

Dette hjem rummer tre værelser til den pladskrævende familie. Værelserne ligger i forlængelse af entréen og består af to gode værelser samt et master bedroom med mulighed for at skabe et walk-in-closet.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche. Her er også gjort plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme – en dejlig luksus i hverdagen.

Altan

Nyd eftermiddags- og aftensolen på din sydvendte altan. Her kan du over sommeren skabe en naturlig forlængelse af stuen, og her er plads til sjove aftener med venner eller stille stunder.

Faciliteter

Hjemmet har en grøn profil med lavt energiforbrug. Det betyder, at lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, mens hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen. Samtidig kan cyklen stå tørt på fællesarealet under den overdækkede cykelparkering.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
107 m²
Soveværelser
4
Etage
2 af 4

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere