Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 2 Lindealleen IV

Til salg

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 2, 4 rum, 107 m²

Stue med hjerterum og et grønt nabolag

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.595.000 kr.
Størrelse
107 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.930 kr.
Etage
2 af 4
Indflytning: Q4 2017
Til salg

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 2, 4 rum, 107 m²

Stue med hjerterum og et grønt nabolag

Her er masser af plads og mulighed for både fordybelse og gode stunder med familie og venner. Altanhygge, stort køkken/alrum og grønne omgivelser er kendetegnene for dette hjem.

Dette hjem er beliggende på 2. sal, og er en lejlighedstype D på 107 kvm fordelt på fire værelser. Fra den sydvendte altan kan du rigtig nyde eftermiddags- og aftensolen samt Ullerødbyens grønne omgivelser. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om man er mange eller få.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, med hele tre garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og træningstasker. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem.

Køkken/alrum

I store køkken/alrum får masser af dejligt dagslys gennem de mange vinduer – og her er også plads til både hverdag og fest. I køkkenet kan du nemt slå dig løs med bagning sammen med børnene, mens der stuen er plads til en dejlig sofa, når du skal se din yndlingsserie.

Værelser

Dette hjem rummer tre værelser til den pladskrævende familie. Værelserne ligger i forlængelse af entréen og består af to gode værelser samt et master bedroom med mulighed for at skabe et walk-in-closet.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche. Her er også gjort plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme – en dejlig luksus i hverdagen.

Altan

Nyd eftermiddags- og aftensolen på din sydvendte altan. Her kan du over sommeren skabe en naturlig forlængelse af stuen, og her er plads til sjove aftener med venner eller stille stunder.

Faciliteter

Hjemmet har en grøn profil med lavt energiforbrug. Det betyder, at lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, mens hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen. Samtidig kan cyklen stå tørt på fællesarealet under den overdækkede cykelparkering.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere