Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 3 Lindealleen IV

Reserveret

Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 3, 3 rum, 90 m²

Eftermiddagssol og en kort cykeltur til Slotsparken

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.195.000 kr.
Størrelse
90 m²
Rum
3
Ejerudgift
3.365 kr.
Etage
1 af 4
Indflytning: Q4 2017
Reserveret

Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 3, 3 rum, 90 m²

Eftermiddagssol og en kort cykeltur til Slotsparken

Dejlig og lys lejlighed på 90 kvadratmeter med to gode soveværelser samt en rummelige altan, kendetegner dette hjem. Her kan du nyde livets gode stunder med familie og venner.

Kom indenfor i lejlighedstype C, som giver dig et dejligt hjem med to soveværelser på første sal. Her kan du glæde dig over det store køkken/alrum, med plads til både hverdag og fest. Samtidig giver den rummelige altan plads til at nyde de milde sommeraftener.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets praktiske entré, kan du fornemme boligens varme og hygge, som gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem. Entréen er praktisk og rummer hele tre garderobeskabe, så du behøver ikke bekymre dig om opbevaringsplads til sko og tasker.

Køkken og stue

I det lyse køkken/alrum har du en skøn udsigt over det grønne nabolag, og du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner. I køkken/alrummet finder du både et stort køkken, plads til spiseafdeling og en dejlig stue. Den rummelige stue giver stor indretningsfrihed til at skabe netop den hyggekrog, du ønsker, og her kan du åbne op ud til altanen og byde luften indenfor.

Værelser

De to gode værelser er begge vestvendte og med udsigt over nabolaget. I ene soveværelser er det muligt at indrette dit helt eget walk-in closet i det tilstødende depotrum, og derved skabe dit eget master bedroom.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche, og her er plads til både at stille vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så du altid har lune fødder.

Altan

På den vestvendte altan kan livet leves hele sommeren. Her er både plads og til stille stunder og hyggelige middage med latter i aftensolen. Altanen udgør et lille hjerterum, hvor du kan se årstiderne skifte.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og hårde hvidevarer er af energimærkning A. Samtidig kan cyklen stå tørt i den overdækkede cykelparkering på fællesarealet.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere