amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Reserveret

Lejlighed, Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 2,

Masser af lys og et stemningsfuldt nabolag

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.495.000 kr.
Størrelse
107 m²
Rum
4
Etage
1 af 4
Reserveret

Lejlighed, Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 2,

Masser af lys og et stemningsfuldt nabolag

Bo i et hjem med plads til fordybelse og gode stunder med familie og venner. Altanhygge, stort køkken/alrum og grønne omgivelser er kendetegnene for dette hjem i et grønt nabolag med gode naboer.

På første sal finder du denne rummelige lejlighed af type D på 107 kvm med tre dejlige soveværelser. Fra den sydvendt altan kan du rigtig nyde eftermiddags- og aftensolen samt Ullerødbyens grønne omgivelser. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om man er mange eller få.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på dit nye hjem, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, der er indrettet med tre garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og børnenes rulleskøjter.

Køkken/alrum

Fra entréen har du direkte adgang til det store, lyse køkken/alrum med store vinduer – her er der plads til både hverdag og fest. Køkken/alrummet byder på et lyst køkken i holdbare materialer samt den lyse stue med gode indretningsmuligheder.

Værelser

Dette hjem rummer tre soveværelser til den pladskrævende familie. Værelserne ligger samlet ved entréen og består af to gode værelser samt et master bedroom med tilhørende depotrum, der nemt kan indrettes til walk-in-closet.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så dine fødder kan holde sig lune. En dejlig luksus i hverdagen.

Altan

Træd ud på din helt egen sydvendte altan inden fra køkken/alrummet. På altanen kan du nyde sommeren med en god bog eller dejlige middage i eftermiddags- og aftensolen.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og hårde hvidevarer er af energimærkning A. Samtidig kan cyklen stå tørt under den overdækkede cykelparkering på fællesarealet.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os