Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 1 Lindealleen IV

Solgt

Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 1, 3 rum, 85 m²

Solskin på altanen og udsigt til grønne omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
85 m²
Rum
3
Etage
1 af 4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 1, 3 rum, 85 m²

Solskin på altanen og udsigt til grønne omgivelser

Dejlig udsigt og et stort køkken/alrum med udgang til din helt egen altan gør dette hjem til noget særligt. Glæd dig til altanhygge, mens du nyder sommeraftenerne med venner og familie.

Lejligheden er beliggende på 1. sal med en skøn udsigt, og er en lejlighedstype B på 85 kvm med to soveværelser. Altanen er sydvendt, så du kan nyde en god kop kaffe i eftermiddagssolen. Dette hjem har nogle dejlige rammer, hvor dig og din familie sammen kan skabe en masse nye minder.

Entré

Selvom du er den første til at komme hjem, så føles her aldrig tomt, da der er liv og leg lige udenfor. Du træder ind i hjemmets praktiske entré med opbevaringsplads i garderobeskabet.

Køkken og stue

I det lyse køkken/alrum har du en skøn udsigt over det grønne nabolag. Køkken/alrummet er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner, og her finder du både et stort køkken, plads til spiseafdeling og stue. Den rummelige stue giver indretningsfrihed til at skabe netop den hyggekrog, du ønsker.

Værelser

Lejligheden har to gode værelser med plads til skabsvægge. Værelserne vender mod øst, så her kan du vågne til morgensolen. Værelserne byder på masser af hjerterum og livskvalitet.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche. Her er også gjort plads til både vaskemaskine og tørretumbler, mens rummet har dejlig gulvvarme.

Altan

Fra køkkenet og stuen er der udgang til den skønne, sydvendte altan, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Fra altanen er der en smuk og uforstyrret udsigt udover det grønne nabolag. Her er plads til grillhygge, latter og lange samtaler.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og hårde hvidevarer er af energimærkning A. Samtidig har du et praktisk depotrum i stueetagen til ekstra opbevaring, og cyklen kan stå tørt i den overdækkede cykelparkering på fællesarealet.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere