amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Reserveret

Lejlighed, Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 1,

Altanhygge og uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Kom indenfor

Rum
3
Størrelse
85 m²
Etage
1 af 4
Pris
1.895.000 kr.
Boligtype
Lejlighed
Reserveret

Lejlighed, Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 1,

Altanhygge og uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Udsigt og stort køkken/alrum med udgang til en dejlig altan gør dette hjem til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder på altanen, mens du nyder udsigten over kvarteret.

På anden sal finder du denne skønne lejlighed af boligtype B med en uforstyrret udsigt over det grønne. Nyd 85 kvm hjerterum med to gode værelser samt et dejligt, åbent opholdsrum med både stue og køkken. Altanen er sydvendt, så du kan nyde en god kop kaffe i eftermiddagsolen. Dette hjem har nogle dejlige rammer, hvor du og din familie sammen kan skabe nye minder.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Dit hjem har en grøn profil med lavt energiforbrug, som skaber samhørighed med de grønne omgivelser. Lejligheden er derfor indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Entré

Selvom du er den første til at komme hjem, så føles her aldrig tomt, da der er masser af liv og leg i nabolaget. Dette hjem har en praktisk entré med god opbevaringsplads i garderobeskabet.

Køkken og stue

I det lyse køkken/alrum har du uforstyrret udsigt over det grønne nabolag gennem rummets mange store vinduer. Her kan du nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner, så du kan både fra køkkenet og stue se de skiftende årstider. Den rummelige stue giver dig mulighed for at indrette med et sofaarrangement og skabe en god krog til afslapning.

Værelser

Lejligheden har to gode værelser, hvor der er plads til at indrette med skabsvægge, alt efter dit behov. Værelserne vender mod øst, så her kan du vågne til morgensolen – en god start på dagen.

Badeværelse

Badeværelset er praktisk placeret tæt på entréen, så du kan let komme af med mudrede sko og tage et varmt brusebad efter en udfordrende løbetur i skoven. På badeværelset er der også gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Altan

Fra dit køkken/alrum er der udgang til den skønne, sydvendte altan, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Fra altanen har du en smuk og uforstyrret udsigt over det charmerende nabolag.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale