Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Udsolgt

Lindealleen IV

-;f8eb766f-12bd-e611-80d5-000d3a23c47a;fbeb766f-12bd-e611-80d5-000d3a23c47a;1

Charmerende nabolag og plads til fællesskabet

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur.

Lindealléen er en del af Ullerødbyen, som er Hillerøds grønne bydel, hvor privatliv og fællesskab går hånd i hånd. Her bor du i lyse, smukke ejerlejligheder med altan og udsigt. Ullerødbyen er et livligt og trygt nabolag med mennesker i alle aldre, så her der både mulighed for at finde nye gode naboer eller legekammerater til børnene. Du har samtidig, alt hvad du behøver lige i nærheden med skole, daginstitution og indkøb i gåafstand.

Fire forskellige lejlighedstyper

Lindealléen IV udgør det sidste punkthus, og byder på fem etager med skønne hjem. Hjemmene i denne sidste etape får ekstra meget lys og luft omkring sig, og du kan vælge mellem fire forskellige lejlighedstyper, som alle har hver deres fordel. Lejlighederne er på 74-107 kvadratmeter, med et til tre soveværelser, så her kan du finde det helt rette hjem til dig og din familie. Og så er punkthuset allerede under opførelse – du er altid velkommen til at følge med i udviklingen til åbent hus. Hver lejlighed har en tilhørende altan eller terrasse med sol og udsigt ud over det grønne nabolag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Antal boliger
19
Etager
4

Billeder fra dit hjem og nabolag

I Lindealléen er vi heldige, da Ullerødbyen rummer en masse grønne elementer, blandt andet en skøn naturlegeplads samt små vandløb og rekreative områder. Det betyder, at vores fokus har været på at skabe yderligere aktiver, som kan bidrage til et hyggeligt nabolag.

Alexander Nielsen, projektleder på Lindealléen

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

De forskellige boligtyper

Se plantegningerne på hjemmene i Lindealléen Læs mere

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Det perfekte nabolag

Kombinationen af byens nærtliggende bekvemmeligheder med natur og friluftsliv Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere

Området tilbyder

1
slotspark
10
min. cykeltur til caféer og restauranter
5
min. til Slotsarkaderne
1
bibliotek
3
teatre og en biograf
1
gymnasium, samt skole og dagsinstitution