Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 3, st.mf., 4 soveværelser, 107 m²

107 kvadratmeter hjerterum og lange aftener på terrassen

Egen terrasse, masser af plads og stort køkken/alrum er kendetegnene for dette hjem. Glæd dig til sene sommeraftener på terrassen i godt selskab og lange samtaler, mens mørket falder på.

Lejligheden er beliggende i stuen og er en lejlighedstype D på 107 kvm fordelt på 4 værelser. Dette hjem giver plads til at leve livet, uanset om man er mange eller få.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, der indeholder hele tre garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og træningstasker. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har en 180-graders udsigt over kvarteret. Køkken/alrummet byder på et lyst køkken i holdbare materialer og en rummelig stue. Køkken/alrummet er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner.

Stue

Den lyse og rummelige stue ligger i forlængelse af boligens køkken/alrum, for at give dig størst mulig indretningsfrihed. Fra stuen er der udgang til den skønne, sydvendte altan, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen.

Soveværelser

Dette hjem rummer hele 3 værelser. Et stort soveværelse med opbevaringsrum/walk-in-closet, samt to gode værelser, som kan indrettes til børn, gæster eller kontor.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så dine fødder kan holde sig varme, særligt i de kolde vintermåneder.

Terrasse

Fra det dejlige køkken/alrum og stuen er der udgang til den flisebeklædte terrasse, der følger boligen rundt i en vinkel, og er afskærmet af en bøgehæk. Her kan du nyde en kop kaffe eller en god bog i solen, eller en middag med gode venner. Her er både tid og plads til grillhygge, latter og lange samtaler.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
107 m²
Soveværelser
4
Etage
stuen af 4

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere