Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 3, st.tv. Lindealléen III

Solgt

Allékredsen 3, st.tv., 3 rum, 85 m²

2 terrasser og lyst køkken/alrum

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
85 m²
Rum
3
Etage
stuen af 4
Indflytning: Q3 2017
Solgt

Allékredsen 3, st.tv., 3 rum, 85 m²

2 terrasser og lyst køkken/alrum

Egen terrasse og stort køkken/alrum er kendetegnene for dette hjem. Glæd dig til sene sommeraftener på terrassen i godt selskab og lange samtaler, mens mørket falder på. Her føler man sig hjemme.

Lejligheden er beliggende i stuen, og er en lejlighedstype B på 85 kvm fordelt på 3 værelser. Her kan du bruge tiden på de ting, der gør dig glad, da dit nye hjem kræver minimal vedligeholdelse.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Så snart du træder indenfor, kan du fornemme boligens hygge og charme – her er lyst, indbydende og masser af muligheder for udfoldelse. I den praktiske entré er der godt med opbevaringsplads i garderobeskabet.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har udsigt over det grønne kvarter. Lyset strømmer ind i boligen fra både syd og øst. Køkken/alrummet er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner.

Stue

Den lyse og rummelige stue ligger i forlængelse af boligens køkken/alrum, for at give dig størst mulig indretningsfrihed.

Soveværelser

Lejligheden har to gode værelser, der byder på hjerterum og livskvalitet. Værelserne vender mod øst, så her kan du vågne op til morgensol. Der er masser af plads til skabsvægge, hvis du ønsker dette. Fra det ene værelse er der direkte udgang til den ene af boligens to terrasser.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så dine fødder kan holde sig varme – en dejlig hverdagsluksus.

Terrasser

Fra det dejlige køkken/alrum og stuen er der udgang til hjemmets store sydvendte terrasse, der er afskærmet af en bøgehæk. Her er både tid og plads til grillhygge, latter og lange samtaler. Boligen har desuden endnu en dejlig terrasse i forlængelse af det ene af værelserne.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealléen III

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i Ullerødbyens grønne nabolag. Lindealléen III byder på 19 lyse lejligheder i et trygt og grønt nabolag –med indflytning i oktober. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere