amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Dette hjem er solgt, men vi har andre ledige i nabolaget.

Solgt

Allékredsen 3, 2. sal, lejl. 3, 3 rum, 90 m²

Skøn altan til at nyde de lyse sommeraftener

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
90 m²
Rum
3
Etage
2 af 4
Solgt

Allékredsen 3, 2. sal, lejl. 3, 3 rum, 90 m²

Skøn altan til at nyde de lyse sommeraftener

90 gennemlyste kvadratmeter med to gode soveværelser samt en privat altan, er kendetegnene for denne bolig. Her kan du og din familie sammen skabe jeres nye hjem med masser af hygge og gode stunder.

Lejligheden er beliggende på 2. sal, og er en type C. Boligen er en dejlig treværelses med masser af muligheder for kvalitetstid både indendørs og udenfor. De grønne omgivelser indbyder til dejlige gåture og leg, mens du kan slappe af med en god bog på altanen, eller invitere vennerne over til en middag. Hvad enten det er sommer eller vinter, er der altid plads til både hverdag og fest i boligens store køkken/alrum, og fra altanen kan du rigtig nyde den friske luft og de milde sommeraftener.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Dette hjem har en praktisk entré som rummer hele tre garderobeskabe, hvilket giver en masse dejlig opbevaringsplads.

Køkken/alrum

Det lyse køkken/alrum udgør husets hjerte. Her er masser af plads og lys til at nyde hverdagen. Køkken/alrummet er gennemlyst fra to sider, og har et indbydende samt lyst køkken i holdbare materialer.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af boligens køkken/alrum, og her strømmer lyset ind fra altandørene. I sommermånederne kan du rykke stuen udenfor på den vestvendte altan, der byder på eftermiddags- og aftensol.

Soveværelser

Lejligheden har to gode vestvendte værelser. Det ene værelse har masser af plads til skabsvægge, mens du i det andet værelse har et walk-in closet/depot. Det ene værelse kan indrettes til arbejds-, børne eller gæsteværelse – alt efter dit behov.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så de kolde fødder kan holde sig varme i vintermånederne.

Altan

På den vestvendte altan kan livet leves hele sommeren. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Altanen udgør et lille hjerterum, hvor du kan følge livet i området og nyde årstidernes skiften. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealléen III

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen og her bliver du en del af et nabolag, der afspejler en samhørighed med områdets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere