amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Allékredsen 3, 2. sal, lejl. 1 Lindealléen III

Solgt

Allékredsen 3, 2. sal, lejl. 1, 3 rum, 85 m²

Altanhygge og uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
85 m²
Rum
3
Etage
2 af 4
Indflytning: Q3 2017
Solgt

Allékredsen 3, 2. sal, lejl. 1, 3 rum, 85 m²

Altanhygge og uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Udsigt og stort køkken/alrum med udgang til en dejlig altan gør dette hjem til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder på altanen, mens du nyder udsigten over kvarteret.

Lejligheden er beliggende på 2. sal med en skøn og uforstyrret udsigt over det grønne. Dette hjem er en lejlighedstype B, der rummer 85 kvm hjerterum fordelt på 3 værelser. Altanen er sydvendt, så du kan nyde en god kop kaffe i eftermiddagsolen. Dette hjem har nogle dejlige rammer, hvor dig og din familie sammen kan skabe en masse nye oplevelser og minder.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Selvom du er den første til at komme hjem, så føles her aldrig tomt, da der er masser af liv og leg i nabolaget - blot et stenkast fra din hoveddør. Dette hjem har en praktisk entré med god opbevaringsplads i garderobeskabet. Fra entréen kan du hurtigt fornemme boligens imødekommende og gennemlyste værelser.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har udsigt over det grønne kvarter. Køkken/alrummet er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner.

Stue

Den lyse og rummelige stue ligger i forlængelse af boligens køkken/alrum, for at give dig størst mulig indretningsfrihed. Her kan du slappe af efter en lang dag og lade tankerne flyve.

Soveværelser

Lejligheden har to gode værelser med plads til skabsvægge. Værelserne vender mod øst, så her kan du vågne til morgensolen – en god start på dagen.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er også gulvvarme, så dine fødder kan holde sig varme, særligt i de kolde vintermåneder. Badeværelset er praktisk placeret tæt på entréen, så du let kan komme af med mudrede sko og tage et langt varmt bad efter en regnfuld løbetur.

Altan

Fra det dejlige køkken/alrum og stuen er der udgang til den skønne, sydvendte altan, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Fra altanen er der en smuk og uforstyrret udsigt over det grønne kvarter. Her er både tid og plads til grillhygge, latter og lange samtaler.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealléen III

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen og her bliver du en del af et nabolag, der afspejler en samhørighed med områdets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere