Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 3, 1. sal, lejl. 3, 3 soveværelser, 90 m²

Eftermiddags- og aftensol på altanen i grønne omgivelser

90 gennemlyste kvadratmeter med to gode soveværelser samt en privat altan, er kendetegnene for denne bolig. Her kan du og din familie sammen skabe jeres nye hjem med masser af hygge og gode stunder.

Lejligheden er en type C, som er en dejlig treværelses bolig, og er beliggende på 1. sal. Her kan du glæde dig til at nyde hverdagen i det store køkken/alrum, hvor der er plads til både hverdag og gæster. Fra altanen kan du nyde den friske luft og de milde sommeraftener.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets praktiske entré kan du fornemme boligens varme og hygge, som gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem. Entréen er praktisk og rummer hele tre garderobeskabe, så du behøver ikke bekymre dig om opbevaringsplads til sko og tasker.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, der byder på et lyst køkken i holdbare materialer. Køkken/alrummet er gennemlyst fra to sider, og forlænges af den vestvendte altan.

Stue

Den lyse og rummelige stue ligger i forlængelse af boligens køkken/alrum, og lyset strømmer ind fra altandørene.

Soveværelser

Fra entréen er der adgang til lejlighedens to gode værelser. Begge værelser er vestvendte og det ene har god plads til skabsvægge, mens du i det andet værelse har et walk-in closet/depot. Det ene værelse kan indrettes til arbejds-, børne eller gæsteværelse – alt efter dit behov.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så de kolde fødder kan holde sig varme i vintermånederne.

Altan

På den vestvendte altan kan livet leves hele sommeren. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Altanen udgør et lille hjerterum, hvor du kan følge livet i området og nyde årstidernes skiften, samt eftermiddags- og aftensolen. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
90 m²
Soveværelser
3
Etage
1 af 4

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere