Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 3, 1. sal, lejl. 2 Lindealléen III

Til salg

Allékredsen 3, 1. sal, lejl. 2, 4 rum, 107 m²

107 kvadratmeter hjerterum i grønne omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.595.000 kr.
Størrelse
107 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.929 kr.
Etage
1 af 4
Indflytning: Q3 2017
Til salg

Allékredsen 3, 1. sal, lejl. 2, 4 rum, 107 m²

107 kvadratmeter hjerterum i grønne omgivelser

Her er masser af plads og mulighed for både fordybelse og gode stunder med familie og venner. Altanhygge, stort køkken/alrum og grønne omgivelser er kendetegnene for dette hjem.

Lejligheden er beliggende på 1. sal og er en lejlighedstype D på 107 kvm fordelt på 4 værelser med walk-in-closet og privat, sydvendt altan - så du rigtig kan nyde luften og det grønne. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om man er mange eller få. Her føler man sig hjemme.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, der indeholder hele tre garderobeskabe til opbevaring. Så her er plads til både overtøj og træningstasker. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har en 180-graders udsigt over kvarteret. Køkken/alrummet byder på et lyst køkken i holdbare materialer og en rummelig stue. Køkken/alrummet er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner.

Stue

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du har en 180-graders udsigt over kvarteret. Køkken/alrummet byder på et lyst køkken i holdbare materialer og en rummelig stue. Køkken/alrummet er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner.

Soveværelser

Dette hjem rummer 3 værelser til den pladskrævende familie. Værelserne ligger i forlængelse af entréen og består af to gode værelser samt et master bedroom med walk-in-closet/depot.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset, der er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så dine fødder kan holde sig varme, særligt i de kolde vintermåneder.

Altan

Den sydvendte altan giver dig og familien mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealléen III

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i Ullerødbyens grønne nabolag. Lindealléen III byder på 19 lyse lejligheder i et trygt og grønt nabolag –med indflytning i oktober. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere