Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Udsolgt

Lindealléen III

-;5c5fe1e6-11bd-e611-80d5-000d3a23c47a;5f5fe1e6-11bd-e611-80d5-000d3a23c47a;1

Her nydes livet i grønne omgivelser

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i Ullerødbyens grønne nabolag. Lindealléen III byder på 19 lyse lejligheder i et trygt og grønt nabolag –med indflytning i oktober.

Lindealléen III udgør et af de fire punkthuse, og er skønt placeret i Hillerøds grønne bydel, Ullerødbyen. Her bliver du en del af et nabolag, som afspejler samhørighed med områdets natur. Mens privatliv og fællesskab går hånd i hånd, så du og dine kære selv kan vælge graden af fællesskab. Lindealléen består af i alt 76 lejligheder, og de forventes at stå helt færdig ved udgangen af i år, så du kan glæde dig til et livligt og trygt nabolag med mennesker i alle aldre.

Fire forskellige lejlighedstyper

Lindealléen III byder på fem etager med hyggelige hjem, hvor du kan vælge blandt fire forskellige lejlighedstyper. Lejlighederne er på 74-107 kvadratmeter, og byder på 2-4 værelser, så du og din familie kan finde det helt rigtige hjem. Hver bolig har privat altan eller terrasse med sol og udsigt over de grønne arealer.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Antal boliger
19
Etager
4
Faciliteter
Altan

Billeder fra dit hjem og nabolag

I Lindealléen er vi heldige, da Ullerødbyen rummer en masse grønne elementer, blandt andet en skøn naturlegeplads samt små vandløb og rekreative områder. Det betyder, at vores fokus har været på at skabe yderligere aktiver, som kan bidrage til et hyggeligt nabolag.

Alexander Nielsen, projektleder på Lindealléen

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

De forskellige boligtyper

Se plantegningerne på hjemmene i Lindealléen Læs mere

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Det perfekte nabolag

Kombinationen af byens nærtliggende bekvemmeligheder med natur og friluftsliv Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Området tilbyder

1
slotspark
10
min. cykeltur til caféer og restauranter
5
min. til Slotsarkaderne
1
bibliotek
3
teatre og en biograf
1
gymnasium, samt skole og dagsinstitution