Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Udsolgt

Lindealléen II

Allékredsen 1, 3400, Hillerød

Gåture i det grønne og aftenhygge på altanen

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen og her bliver du en del af et nabolag, der afspejler en samhørighed med områdets smukke natur.

Lindealléen er en del af Ullerødbyen, som er Hillerøds nye grønne bydel, og her kan du bo i lyse, smukke ejerlejligheder med altan og udsigt. I Lindealléen går privatliv og fællesskab hånd i hånd, så selvom du bliver en del af et dejligt nabolag, er der stadig plads til, at du og din familie kan være jer selv. Ullerødbyen er et livligt og trygt kvarter med både børn og ældre, og skole samt daginstitution i gåafstand.

Fire forskellige lejlighedstyper

Etape II af Lindealléen byder på 5 etager med skønne boligmuligheder, hvor du kan vælge mellem fire forskellige lejlighedstyper. De forskellige lejligheder er på 74-107 kvm, og byder på 2-4 værelser, så her kan du finde det helt rette hjem til dig og din familie kan. Og så er boligerne allerede under opførelse – du er altid velkommen til at følge med i udviklingen til åbent hus. Hver bolig har privat altan eller terrasse med sol og udsigt ud over det grønne kvarter. Lindealléen kommer til at bestå af fire etaper i alt.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Antal boliger
19
Antal etager
5

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter