amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Lejlighed i Ullerødbyen

Lejlighed i Ullerødbyen

Nye lejligheder i Ullerødbyen

Søger du også en lejlighed i Ullerødbyen? Ullerødbyen er et attraktivt område for både store og små, og mange familier er allerede flyttet ind i de nybyggede lejligheder, vi bygger i området.

De nye lejligheder

En lejlighed i Ullerødbyen giver dig mulighed for at kombinere byens bekvemmeligheder med natur og grønne omgivelser. Her får du ikke bare en nybygget og lys lejlighed, du kan også glæde dig til dejlige fællesarealer.

Ullerødbyen rummer et stort fælles landskabsrum, som indrammer boligerne, mens små grønne byrum placeres i og omkring boligerne, så du altid er tæt på et grønt frirum.

Det skønne område

Lejlighederne i Ullerødbyen ligger i grønne omgivelser og har et skønt lysindfald, som du kan nyde året rundt, mens årstiderne skifter. Hver årstid har sin egen charme. Om sommeren kan du nyde solens varme stråler og når du har fået nok varme, så kan du slappe af indendørs i din nye lejlighed, mon ikke der gemmer sig en is eller to i fryseren. Om vinteren kan du gå en lang tur når den første sne falder, og når hænder samt tæer begynder at blive kolde, så kan du glæde dig til at komme hjem til en varm lejlighed.

Én ting er sikkert, med en lejlighed i Ullerødbyen, har du nogle gode rammer for en dejlig og tryg hverdag, med plads til de små øjeblikke.

Vores nye lejligheder i Ullerødbyen