Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Ullerødbyen

Ejerlejlighed i Ullerødbyen

Nye ejerlejligheder i Ullerødbyen

Søger du også en ejerlejlighed i Ullerødbyen? Ullerødbyen rummer dejlige familiehjem, og mange familier er allerede flyttet ind i de nybyggede lejligheder, vi bygger i området.

Det nye nabolag

Om sommeren summer altanerne og haverne af liv i Ullerødbyen – et tydeligt tegn på at naboerne allerede er flyttet ind og har fundet sig godt til rette. Med en ejerlejlighed i Ullerødbyen kan du glæde dig til at blive en del af et nabolag, hvor der er plads til både store og små. Ullerødbyen er et sted, hvor der er højt til himlen og plads til fællesskabet.

Det er vigtigt for os at skabe hjem og nabolag, hvor hver enkelt familie kan trives mange år frem. Vores byggerier er ressourceeffektive og bygges af materialer, der er trygge for mennesker og miljøet, så du kan få en god hverdag i din nye ejerlejlighed i Ullerødbyen.

Lokalområdet

Med en ejerlejlighed i Ullerødbyen bliver du en del af et dejligt og velfungerende lokalområde, med let adgang til veje og cykelstier. Adgang til indkøb, kollektiv trafik, idrætsfaciliteter, skole, institutioner osv., er allerede til stede fra den dag du flytter ind. Det betyder, at du kan glæde dig til en nem og let hverdag, når du flytter ind i dit nye hjem.

Vores nye ejerlejligheder i Ullerødbyen