amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Ejerlejlighed i Ullerødbyen

Ejerlejlighed i Ullerødbyen

Søger du også en ejerlejlighed i Ullerødbyen? Ullerødbyen rummer dejlige familiehjem, og mange familier er allerede flyttet ind i de nybyggede lejligheder, vi bygger i området.

Om sommeren summer altanerne og haverne af liv i Ullerødbyen – et tydeligt tegn på at naboerne allerede er flyttet ind og har fundet sig godt til rette. Med en ejerlejlighed i Ullerødbyen kan du glæde dig til at blive en del af et nabolag, hvor der er plads til både store og små. Ullerødbyen er et sted, hvor der er højt til himlen og plads til fællesskabet.

Det er vigtigt for os at skabe hjem og nabolag, hvor hver enkelt familie kan trives mange år frem. Vores byggerier er ressourceeffektive og bygges af materialer, der er trygge for mennesker og miljøet, så du kan få en god hverdag i din nye ejerlejlighed i Ullerødbyen.

Med en ejerlejlighed i Ullerødbyen bliver du en del af et dejligt og velfungerende lokalområde, med let adgang til veje og cykelstier. Adgang til indkøb, kollektiv trafik, idrætsfaciliteter, skole, institutioner osv., er allerede til stede fra den dag du flytter ind. Det betyder, at du kan glæde dig til en nem og let hverdag, når du flytter ind i dit nye hjem.

Ejerlejligheder i Ullerødbyen