amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Ullerødbyen

Ejerlejlighed i Ullerødbyen

Nye ejerlejligheder i Ullerødbyen

Søger du også en ejerlejlighed i Ullerødbyen? Ullerødbyen rummer dejlige familiehjem, og mange familier er allerede flyttet ind i de nybyggede lejligheder, vi bygger i området.

Det nye nabolag

Om sommeren summer altanerne og haverne af liv i Ullerødbyen – et tydeligt tegn på at naboerne allerede er flyttet ind og har fundet sig godt til rette. Med en ejerlejlighed i Ullerødbyen kan du glæde dig til at blive en del af et nabolag, hvor der er plads til både store og små. Ullerødbyen er et sted, hvor der er højt til himlen og plads til fællesskabet.

Det er vigtigt for os at skabe hjem og nabolag, hvor hver enkelt familie kan trives mange år frem. Vores byggerier er ressourceeffektive og bygges af materialer, der er trygge for mennesker og miljøet, så du kan få en god hverdag i din nye ejerlejlighed i Ullerødbyen.

Lokalområdet

Med en ejerlejlighed i Ullerødbyen bliver du en del af et dejligt og velfungerende lokalområde, med let adgang til veje og cykelstier. Adgang til indkøb, kollektiv trafik, idrætsfaciliteter, skole, institutioner osv., er allerede til stede fra den dag du flytter ind. Det betyder, at du kan glæde dig til en nem og let hverdag, når du flytter ind i dit nye hjem.

Vores nye ejerlejligheder i Ullerødbyen