Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Boliger i Ullerødbyen

Boliger i Ullerødbyen

Find din nye bolig i Ullerødbyen

Et grønt fællesskab i Hillerød

Ullerødbyen er en ny bydel i Hillerød, der rummer 1.500 nye hjem, når bydelen er fuldt udbygget. I Ullerødbyen lægges der særlig vægt på nærheden til natur, og her er et stort fælles landskabsrum, som indrammer boligerne, mens små grønne byrum placeres i og omkring boligerne, så du altid er tæt på et grønt frirum. Området er på kort tid blevet veludbygget, og dine naboer er allerede flyttet ind.

Et etableret nabolag

Vi har været til stede i Ullerødbyen længe nu, og har bygget dejlige lejligheder i Signaturen, familievenlige to-plans rækkehuse i Regnbuen og Solbærhaven, samt et-plans boliger i Stikkelsbærhaven, Regnbuen og Hindbærhaven. Det seneste projekt i Ullerødbyen er Lindealléen, som består af fire etaper. Ejerlejlighederne ligger i grønne omgivelser og har en skøn udsigt, som du kan glæde dig til at nyde året rundt, mens årstiderne skifter.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Ullerødbyen

Boliger til salg i Ullerødbyen