amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Ullerødbyen

Ullerødbyen

Et grønt fællesskab i Hillerød

Ullerødbyen er en ny bydel i Hillerød, der rummer 1.500 nye hjem, når bydelen er fuldt udbygget. I Ullerødbyen lægges der særlig vægt på nærheden til natur, og her er et stort fælles landskabsrum, som indrammer boligerne, mens små grønne byrum placeres i og omkring boligerne, så du altid er tæt på et grønt frirum. Området er på kort tid blevet veludbygget, og dine naboer er allerede flyttet ind.

Et etableret nabolag

Vi har været til stede i Ullerødbyen længe nu, og har bygget dejlige lejligheder i Signaturen, familievenlige to-plans rækkehuse i Regnbuen og Solbærhaven, samt et-plans boliger i Stikkelsbærhaven, Regnbuen og Hindbærhaven. Det seneste projekt i Ullerødbyen er Lindealléen, som består af fire etaper. Ejerlejlighederne ligger i grønne omgivelser og har en skøn udsigt, som du kan glæde dig til at nyde året rundt, mens årstiderne skifter.

Projekter i Ullerødbyen