Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Hillerød

Nybyggeri i Hillerød

Nybyggede hjem i Hillerød

Når du køber en nybygget bolig i Hillerød, kan du glæde dig til løbeture i slotsparken og kvalitetstid hjemme i din nybyggede bolig. Der er mange fordele ved nybyggeri. Én af dem er, at din nybyggede bolig kræver minimal vedligeholdelse, så du i stedet kan nyde Hillerøds mange aktiviteter og grønne områder.

At købe nybyggeri

Når vi bygger nybyggeri, har vi stor fokus på nabolaget, så du både kan glæde dig til at flytte ind i din nybyggede bolig, og til dejlige fællesområder, som giver liv og glæde. 
Du har mulighed for at blive en del af processen fra start til slut, når du investerer i et nybyggeri. Du vil blandt andet blive inviteret til åben byggeplads og rejsegilde, så du kan følge nybyggeriet, samt hvordan dit hjem tager form, tæt på.

Det nye nabolag

Med en nybygget bolig i Hillerød kan du glæde dig til tidlige morgener, hvor duggen stadig ligger og glimter i græsset. Her er plads til fordybelse og masser af hygge, både indendørs og udenfor.
Vi skaber lige nu nybyggede boliger i Ullerødbyen, i Hillerød, hvor vi har mange års erfaring. Vi har skabt flere nybyggerier i dette område, både rækkehuse og lejligheder, så måske dit nye hjem, er en af vores kommende nybyggede boliger.

Vores nybyggede hjem i Hillerød

Find jeres nybyggede hjem i Hillerød

Vi bygger nyt nabolag i