amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Lejlighed i Hillerød

Lejlighed i Hillerød

Nye lejligheder i Hillerød

Hillerød er en attraktiv bydel, og derfor bygger vi lige nu lejligheder i området. Lejlighederne er beliggende i Ullerødbyen, tæt på Hillerød By.

Kombiner byens nærtliggende bekvemmeligheder med natur og friluftsliv. Dette er muligt med en lejlighed i Hillerød.

De nye hjem

Du kan glæde dig til at flytte ind i en lejlighed, hvor der er tænkt over detaljerne. Dit nye hjem byder på smuk og gennemført arkitektur. Dette er et sted, hvor du kan glæde dig til at komme hjem, og efter en lang dag kan du binde løbeskoene og tage en løbetur i det grønne. 
Det er vigtigt at have tid til sig selv og hinanden. Lejlighederne i Hillerød tager hensyn til behovet for både familie- og alenetid, og er bygget med henblik på at skabe en hjemlig atmosfære hvor velvære, afslapning og livskvalitet er vigtigst.

Om sommeren summer altanerne og haverne af liv, og naboerne er allerede flyttet ind. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase i din nye lejlighed.

Området byder på spændende natur og er blevet kendt som Hillerøds grønne bydel. Velkommen til Hillerød.

Vores nye lejligheder i Hillerød

Find jeres nye hjem i Hillerød

Vi bygger nyt nabolag i