Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Boliger i Hillerød

Boliger i Hillerød

Find din nye bolig i Hillerød

En bolig i Hillerød giver dig en fast ramme for en dejlig hverdag med gode naboskaber. Hillerød er et godt sted at leve, bo og arbejde. Det betyder, at her er plads til hele familien. Måske din nye bolig er netop her?

Plads til hele familien

Hvad enten du søger en bolig med en dagligdag præget af børnevenlige omgivelser og tryghed, eller du brænder for sports- og udendørsaktiviteter, så er her noget for alle. Hillerød er en kommune der omfavner både de helt små og ældre. Der afholdes masser af aktiviteter i løbet af året for de mindste, og Hillerød tilbyder desuden en lang række af tilbud og arrangementer for seniorer, så du bliver en del af et aktivt og engageret lokalområde.

Den nordsjællandske hovedstad

Nordsjællands hovedstad, Hillerød, er en stor by med masser af liv, som er en del af Hillerød Kommune. Hillerød Kommune er hjem for knap 50.000 borgere og byen har en stor tiltrækningskræft – og med god grund. Her er højt til himlen og plads til at folde sig ud i et rigt udbud af butikker, sport, kultur og natur. Og så tager det blot 34 minutter til København med S-toget fra din bolig i Hillerød.

Lyder Hillerød som noget for dig, har vi nybyggede ejerlejligheder til salg i Ullerødbyen – en ny bydel, hvor du kan glæde dig til at bo i grønne omgivelser.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Hillerød

Nabolag i Hillerød

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Hillerød