Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, stuen lejl. 4, 1 soveværelser, 81 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Hjem i øjenhøjde og skønt, fælles orangeri

Sætter du pris på godt kvalitet, men er du samtidig loren ved tanken om store, flamboyante armbevægelser? Så henvender denne lejlighed i Solviften sig til dig. Det er nemlig kun ved at fokusere på det nødvendige, at dit hjem møder dig i øjenhøjde.

Dit nye hjem er lækkert, men uprætentiøst og samtidig praktisk uden at være ordinært. For tag ikke fejl – der er tale om gennemtænkt indretning og materialer af absolut høj kvalitet. Vi mener, at den bedste måde at vise dig respekt på er ved at skære det overflødige fra. Dette skinner igennem i samtlige aspekter af dit hjem, og sjældent får du så meget nybyggeri for pengene som her. Læg mærke til, hvordan planløsningen udnytter pladsen til fulde, og bemærk samtidig, hvor meget det naturlige lysindfald i sig selv gør for stemningen i boligen. Fra entréen passerer du videre til opholdsområdet, hvor du har et regulært køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. De hårde hvidevarer er alle i en energirigtig kvalitet fra Siemens, og med vandbesparende sanitet fra Grohe tager vi forbrugsudgifter såvel som miljøbelastning alvorligt. I den fjerne ende af hjemmet finder du et rummeligt soveværelse, og her ligger også det indbydende badeværelse med tidløse, askegrå gulvfliser.

Private og fælles områder

Med til lejligheden hører en dejlig altan, som med sine 8 m2 er rigeligt stor til at indrette med et lille bordarrangement, så du får den brugt til andet og mere end opbevaring. Ydermere er fællesarealerne anlagt, så de er grønne og skønne uden at være nysselige eller sterile. Det store orangeri er skabt til at blive brugt ikke alene til små haveprojekter, men også som et samlingspunkt, hvor ellers råkolde dage i det spæde forår kan få en afslappet, næsten sommerlig karakter.

Nærmiljøet

På den ene side byder området omkring Solviften på alt det, du kan ønske dig af praktiske fornødenheder. På den anden side er Greve mere end dét, for med både ARKEN, et blomstrende caféliv langs Strandvejen og med Portalen som et glimrende lokalt kulturhus har byen også sin egen identitet. Har du lyst, får du rig mulighed for at engagere dig i det nære foreningsliv, der byder på alt fra idræt, dans og hjernegymnastik ved skakbrættet til flyveklubber og lokalhistoriske foreninger.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.549.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
81 m²
Soveværelser
1
P-plads
Åben p-plads
Ejerudgift
3.584 kr.
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter