Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, stuen lejl. 2, 1 soveværelser, 80 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Underspillet lækkerhed og attraktiv beliggenhed

Drømmer du om et hjem, der hæver sig over standarden? Hvor du kan føle dig hjemme, slappe af og også nyde god plads til gæster? Vores flotte, lyse lejligheder i Solviften er i en klasse for sig selv, og denne stuelejlighed kan nu blive din.

Ét er, hvordan punkthusene i Solviften præsenterer sig med smukke, lyse facader og store vinduespartier. Noget andet er den helhed, du bydes på, når du træder indenfor. Allerede i entréen mødes du af den lyse og lette stemning, der er karakteristisk for hele dit hjem. De åbne rumforløb giver dagslyset frit spil, og stemningen accentueres af inventarets underspillede elegance, hvor nordisk minimalisme er i højsædet. Fra entréen ledes du ind i hjerterummet, hvor køkkenet og stuen tilsammen skaber et naturligt samlingspunkt centralt i boligen. Her er plads til, at du kan inddrage noget af pladsen til et ekstra værelse, hvis det ene eksisterende ikke viser sig at være nok i længden. Ellers kan du bare nyde, at du kan brede armene og danse med støvsugeren uden at støde ind i noget. Det store soveværelse og badeværelset ligger samlet i en afdeling for sig. På badeværelset er de lysegrå klinker en skøn, rolig detalje, mens dagligdagens helte i form af vaskemaskine og tørretumbler har fundet deres plads her.

Private og fælles områder

Med til lejligheden får du et dejligt, privat uderum i form af en rummelig altan, der nemt kan konverteres til en udestue i kølige sæsoner. Dermed kan du snildt indrette dig med sarte planter som basilikum eller andre velduftende middelhavstilføjelser, der får en fair chance for at klare vinteren. Bliver altanen alligevel for trang til de helt store planteprojekter, kan du mobilisere naboerne i det store, fælles orangeri, hvor der er rum til at slå jer løs med ideer, der kommer jer alle til gode.

Nærmiljøet

Siden 60’erne og 70’erne har Greve været igennem en rivende udflytning som satellit til København, og det er nemt at forstå byens popularitet. Ud over en tæt forbindelse til Storkøbenhavn via S-togsnettet og motorvejen byder lokalområdet på en dejlig kombination af det praktiske og fornøjelige. Således kan du nemt kombinere en gåtur langs stranden med en varm kaffepause på Strandvejen eller en indkøbstur efter ingredienser til aftensmaden med en osetur i WAVES.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.349.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
80 m²
Soveværelser
1
P-plads
Åben p-plads
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter