Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, stuen lejl. 1, 1 soveværelser, 81 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Velindrettet stuelejlighed og fredelige omgivelser i attraktive Greve

Denne lyse stuelejlighed i Solviften er skabt til dig, der sætter barren højt og stiller krav til din bolig. Her får du en gennemtænkt planløsning, lækre materialer i holdbar kvalitet samt en vestvendt altan med udestuefunktion.

De seks elegante punkthuse, der tilsammen udgør Solviften i Greve, har et smukt og roligt arkitektonisk udtryk, der blender diskret ind i de grønne omgivelser. Punkthusenes ydre enkelhed går igen i indretningen indenfor, hvor vi har gjort vores ypperste for at skabe dig et hjem, der kombinerer hjemlig hygge med eksklusivitet. Det er vigtigt, at dit hjem er et sted, du har lyst til at være, og hvor løsningerne kort sagt fungerer. Du mødes af en indbydende entré, der ligger i åbent rumforløb med opholdsafdelingen, så du hurtigt ledes ind i boligens hjerte. Stuen og køkkenet er fusioneret til ét stort leverum, der med sit minimalistiske udtryk løfter sig over mængden. Lejlighedens store soveværelse og badeværelset ligger praktisk i en afdeling for sig selv. Badeværelset har nydelige, lysegrå klinker, vaskesøjle og vandbesparende armaturer, så du ikke behøver at tynges af sort samvittighed, hvis du falder i staver under bruseren.

Private og fælles områder

Du får en skøn altan i stueplan, der i praksis kan lukkes af og udgøre en udestue, hvis det passer bedre til dine behov. Du får udsigt til det daglige liv i området og kan sidde varmt og godt og følge lidt med i børnenes kreative påfund og indfald. Samtidig har du glæde af aftenlyset, da altanen vender mod vest. Solviftens mange parkeringspladser ligger på den anden side af ejendommen, så du har nem adgang til bilen eller cyklen, mens p-pladsen ikke fylder i din udsigt.

Nærmiljøet

Med cirka 20 kilometer til centrum af København behøver du ikke afskrive storbyens mange fristelser med bopæl i Greve. S-togsturen tager 20 minutter, og foretrækker du friheden ved at køre selv, er der nem adgang til Køge Bugt Motorvejen. Men det bedste ved beliggenheden er nok, at Greve har lidt af det hele, så du kan finde alt fra koncertoplevelser over kunstudstillinger til rigtig god kaffe i nærheden af dit hjem. Dertil kommer de fremragende indkøbsmuligheder med blandt andet shoppingcenteret WAVES lige ved hånden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.149.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
81 m²
Soveværelser
1
P-plads
Åben p-plads
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter