Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Solviften 1, 3. sal lejl. 4, 2 soveværelser, 92 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Bæredygtigt, svanemærket hjem og grønne omgivelser

Solviften er stedet for jer, der prioriterer lækre rammer for dagligdagen, og som har appetit på et spændende lokalområde med smuk natur og havet inden for rækkevidde. Her får I et flot hjem, der er rundet af bæredygtighed og kvalitet.

I finder lejligheden på tredje sal i et af Solviftens nye punkthuse. Her øverst oppe i bygningen udmærker hjemmet sig med sit flotte, naturlige lysindfald og den helt særlige ro, der indfinder sig ved at bo et godt stykke over terrænet. Jeres nye hjem er svanemærket, og det vil sige, at vi har strakt os ekstra langt for at sikre et sundt byggeri med et tilsvarende sundt indeklima. Den behagelige gulvvarme strækker sig over samtlige af lejlighedens rum, og med vandbesparende armaturer og hårde hvidevarer med lavt energiforbrug er jeres klimaaftryk reduceret til et minimum. Hjemmet byder på to værelser, det ene med tilknyttet walk-in-closet, og I finder begge værelser i en separat afdeling sammen med badeværelset, hvor flotte materialer og glasbruseniche skaber en indbydende helhed. Opholdsområdet er særdeles rummeligt, så uanset antallet af gæster, kan I snildt dække op til alle. Køkkenet er lækkert, og det nydelige askeparketgulv reflekterer dagslyset på fineste vis.

Private og fælles områder

I tilknytning til hjemmet har I en altan, som ganske enkelt er noget ud over det sædvanlige. Ved at skyde ventilationsvinduerne for, kan I nemlig lukke den af, og dermed får I det, der svarer til en pragtfuld havestue med et særdeles udvidet anvendelsespotentiale. Det fælles orangeri dublerer som mødested for naboerne, og på den måde skabes der samvær på tværs. Fællesarealerne er grønne, så med et hjem i Solviften får I et væld af muligheder for at nyde udelivet i al slags vejr.

Nærmiljøet

De mange rolige stisystemer gør det nemt at komme omkring i det hyggelige lokalområde. Og lokalområdet i Greve bliver i dén grad et fornøjeligt bekendtskab. Her kan I slå et smut forbi Kildebrønde Frugtplantage, hvor sæsonerne afspejles i gårdbutikkens udvalg af frugt og grønt, mens foredragsaftener, koncerter og andre events prioriteres stadig højere i byen. Desuden kommer I til at nyde godt af den gode beliggenhed i forhold til København, som netop nu er én af verdens mest spændende storbyer.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
92 m²
Soveværelser
2
P-plads
Åben p-plads
Etage
3 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter