Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 3. sal lejl. 2, 1 soveværelser, 80 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Lys lejlighed på øverste etage og indbydende fællesområder

En lejlighed på øverste etage er lidt mere eksklusiv end de andre boliger i en ejendom. Du er garanteret den allerbedste udsigt, og med denne 2V’er får du endda masser af plads i det lækre opholdsrum til at invitere venner og familie forbi.

Straks du åbner døren til dit hjem her på tredje sal i Solviften, mødes du af den lyse og lette atmosfære, som hele lejligheden nyder godt af. De nordiske materialer er ikke blot valgt ud fra et æstetisk hensyn, for det gennemgående materialevalg er ligeledes holdbart og kan modstå dagligdagens slid. Dertil kommer, at valget er faldet på miljøvenlige løsninger fri for farlig kemi, ligesom de hårde hvidevarer fra Siemens er i en energisparende kvalitet. Når overtøjet har fundet sin plads på knager og bøjler i den indbydende entré, føres du naturligt ind i lejlighedens store samlingspunkt, hvor køkkenet og stuen deler pladsen. Den ene side består af køkkenet, som byder på klassiske, hvide elementer uden greb, så de diskret kan matche resten af din indretning på fineste vis. De store vinduespartier tilbyder en dejlig udsigt kombineret med et lige så flot lysindfald, og lejlighedens fornuftige indretning sørger for, at det store soveværelse samt det lækre badeværelse ligger fint placeret for sig selv bagerst i lejligheden.

Private og fælles områder

Din overdækkede, østvendte altan er skøn både til morgenkaffe og til aftenstunder med vin i glassene. For er aftenluften kølig, kan du lukke vinduerne og skabe lidt udestuestemning i stedet, og det lukkede udemiljø giver dig også gode muligheder for at udnytte pladsen til hjemmedyrkede cherrytomater og stærk chili. Har du større ambitioner, byder fællesområderne på et stort orangeri, hvor du sammen med dine nye naboer kan lade de grønne fingre få frit spil.

Nærmiljøet

Du bliver med garanti svært tilfreds med den attraktive beliggenhed i Greve. Lokalt er der masser at tage fat på, og kombinationen af kultur og natur står som et af lokalområdets stærkeste kort. Du får endda en kort og bekvem cykelafstand til det hele: stranden, marinaen, shoppingcenteret WAVES, musikhuset Portalen og kunstmuseet ARKEN. Dertil kommer en god infrastrukturel beliggenhed med nem adgang til både motorvejs- og S-togsnettet, som giver dig optimale betingelser, når pendlerturen skal tilbagelægges.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.749.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
80 m²
Soveværelser
1
P-plads
Åben p-plads
Ejerudgift
3.525 kr.
Etage
3 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter