Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 2. sal lejl. 4, 2 soveværelser, 92 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Sydvestvendt altan og nærområde i spændende udvikling

Et eminent lysindfald og smukt inventar er to af de vigtigste byggesten i denne lejlighed, der nu kan blive din. Du får to rummelige soveværelser, et stort opholdsrum med lys hele dagen og dertil en beliggenhed i et spændende område med fart på.

Når du stiger ud af elevatoren på anden sal og indenfor i din rummelige lejlighed, er det sandsynligt, at dine skuldre falder ned, hvor de hører til, og et lille smil strejfer dine læber. Her får du nemlig en skøn, lys lejlighed, hvor der er gjort lidt ekstra ud af de små detaljer, der kan øge den daglige velvære betragteligt. Hele boligen opvarmes af behagelig gulvvarme, og der er sørget for et godt indeklima fra ende til anden. Dertil får du smukt inventar i en nordisk, let stil, der gør det nemt at indrette dig og føle dig tilpas i de hjemlige rammer. Fra entréen er der åben forbindelse til lejlighedens store opholdsrum, der samler stue og køkken i ét. De hårde hvidevarer fra Siemens er elegant integreret i det minimalistiske design, og det skønne lysindfald fra syd hjælper den lette stemning på vej. Lejlighedens to soveværelser har vestvendte vinduespartier, og til det største soveværelse er der tilknyttet et lækkert walk-in-closet. Sammen med værelserne ligger badeværelset, der pyntes af en lysegrå flise på gulvet og i brusenichen.

Private og fælles områder

Med en altan højt i terrænet kan du nyde en skøn udsigt over trætoppene i området, mens du samtidig har glæde af solen det meste af dagen. Med det danske vejr in mente er det en stor force, at altanen kan lukkes af med vinduer hele vejen rundt, så den hyggelige plads også kan bringe glæde i regnvejr. Ved siden af punkthuset er der etableret gode parkeringsforhold, så du ikke har langt at slæbe indkøbsposerne, uanset om det er bilen eller cyklen, der er det foretrukne transportmiddel.

Nærmiljøet

Du får en skøn beliggenhed, der kombinerer et roligt og grønt nærmiljø med et lokalområde i spændende udvikling. Dermed er der ro, når du er hjemme og masser af aktiviteter at deltage i. En dukkert med vinterbadeklubben er garant for lidt ekstra fart på blodomløbet, mens Portalen i Greve har et spændende program, der kombinerer teater og koncertoplevelser. Blot halvanden kilometer fra adressen ligger WAVES, hvor du kan finde snart sagt alt, du har brug for til dit hjem, og skal du bare fylde køleskabet, ligger Netto endnu tættere på.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.149.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
92 m²
Soveværelser
2
P-plads
Åben p-plads
Ejerudgift
4.220 kr.
Etage
2 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter