Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 2. sal lejl. 3, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Rummeligt hjem og udeområder for enhver smag

Blandt de største hjem i Solviften er denne lejlighed, som med sin smagfulde og æstetisk gennemførte indretning er et eminent bud på en tidssvarende bolig. Beliggenheden er desuden attraktiv i forhold til de daglige fornødenheder og København.

Hvis I er så heldige at lade denne lejlighed markere enden på jeres boligjagt, tilsmiler Fortuna jer dobbelt. Der er nemlig ingen tvivl om, at dette hjem vil være hele rejsen værd. Først og fremmest byder boligen på tre værelser, hvoraf det store master bedroom har tilknyttet eget badeværelse. De to øvrige, lidt mindre værelser ligger til gengæld over for hjemmets andet badeværelse, hvor den energirigtige vaskesøjle er placeret. De resterende kvadratmeter er distribueret over den lille entré med garderobeplads samt over det lækre fællesrum. Her kan familiens kulinariske overhoved svinge sauterpander og brødforme uden at komme i karambolage med hverken sofaarrangementet eller de spændte gæster omkring middagsbordet. Ikke alene sikrer den høje udnyttelsesgrad, at I får det fulde udbytte af samtlige boligkvadratmeter, men med gulvvarme under badeværelsernes gulvfliser og den øvrige boligs lyse, matlakerede askeparket, er hver eneste kvadratmeter lun både sommer og vinter.

Private og fælles områder

Med jeres dejlige altan har vi gjort lidt ekstra ud af de private udeområder. Den er nemlig ikke bare ganske stor med sine 8 m2, men da ventilationsvinduerne kan lukkes af, får I rig mulighed for at slutte dagen med en kølig sommerdrink, uanset om kalenderen viser tidligt forår eller hedebølge i juli. Der er rigtig gode parkeringsforhold omkring bygningerne, og til at kickstarte fællesskabet har vi valgt at opføre et lækkert orangeri, hvor naboerne kan mødes i skønne, uformelle rammer.

Nærmiljøet

Det er ikke mange af de umiddelbare københavnske satellitbyer, der kan bryste sig af så vide rammer som Greve. Fra hoveddøren har I ti minutter i sadlen, inden I står ved kysten, hvor mange kilometer hvid strandsand strækker sig i begge retninger. Tager I i stedet ruten ind i landet, er det snarere svajende kornmarker og små, charmerende landsbyer, der møder jer, og stiger I ombord på S-toget fra Hundige Station, har I blot tyve minutter til København H og alle storbyens muligheder.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Soveværelser
3
P-plads
Åben p-plads
Ejerudgift
4.922 kr.
Etage
2 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter