Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 2. sal lejl. 2, 1 soveværelser, 80 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Skøn rumfornemmelse og rolige omgivelser

Med en bolig i Solviften får du en kombination af lækre materialer, smukt lys og rigtig god plads til de ting, der betyder noget for dig. Samtidig er omgivelserne grønne og rolige, og der er gode rammer til, at du kan lære dine nye naboer at kende.

Hører du til dem, der elsker at samle venner og bekendte omkring et bugnende middagsbord med vin i de højstilkede glas, så er denne toværelses lejlighed noget for dig. Vores arkitekter har nemlig med Solviften lagt ekstra vægt på, at pladsen skulle prioriteres de fælles opholdsrum, så der er plads til at leve, til at hygge med vennerne og til at slappe af med en rolig dag på sofaen dagen derpå. Med den åbne planløsning, der samler køkken og stue i ét, er det netop, hvad du får her. Køkkenets smukke elementer komplementerer lejlighedens lyse indretning og bidrager til den samlede elegante rumfornemmelse, og når alt er samlet i samme rum, er det let at sætte kaffe over eller mixe en velkomstdrink uden at forlade samtalen med gæsterne. Lejligheden byder på et stort soveværelse, hvor der er god plads til en skabsvæg, og overfor soveværelset ligger det rummelige badeværelse med vaskesøjle. Afrundingsvis byder den gulvopvarmede lejlighed på en indbydende entré med plads til frakker og fodtøj.

Private og fælles områder

Lejligheden ligger på anden sal, og du får derfor en dejlig udsigt over området fra din altan. De store vinduespartier kan åbnes eller lukkes efter behov, så altanen minder om en udestue og derfor er meget mere anvendelig end den helt åbne løsning. De fælles områder er anlagt med grønne arealer, og i det store orangeri kan du mødes med naboerne om fælles spireprojekter, der kan komme jer alle til gode. Der er i den praktiske ende også sørget for rigtig gode parkeringsforhold til både bil og cykler.

Nærmiljøet

Det er ikke nødvendigt med en bil for at komme omkring i området, for S-toget kan bringe dig til centrum af København på mindre end en halv time. Beliggenheden nær motorvejen er dog praktisk, hvis arbejdspladsen ligger i Nordsjælland eller Roskilde. I nærheden får du gode indkøbsmuligheder med en Netto cirka en kilometer væk og en Lidl på vej endnu tættere på. Nyder du en aktiv hverdag, er der gode løberuter i nærområdet, mens den lokale sejlklub er et kig værd, hvis du søger både udfordringer og fællesskab.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.649.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
80 m²
Soveværelser
1
P-plads
Åben p-plads
Etage
2 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter