Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 2. sal lejl. 1, 2 soveværelser, 92 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Veldisponeret hjem og den perfekte altan

I kan roligt glæde jer til at tage de sidste par trin op ad trapperne, inden I endelig kan tage jeres nye hjem i brug. Her går en smuk bolig hånd i hånd med udeområder, der sætter jeres behov for både privatliv og social omgang i centrum.

Boligudvikling er ikke bare én ting, men flere samtidige bevægelser. Der findes selvfølgelig tidens trends, hvor alt fra træfigurer til farverige vaser kæmper om hyldemeterne i de danske hjem. En anden bevægelse er den langsomme, fremadskridende forbedring af planløsninger og lysindfald, som begge bliver stadig mere raffinerede. I et nybyggeri som Solviften er det særligt sidstnævnte, der stjæler billedet. Med dette hjem vil I ganske enkelt blive forbløffede over, hvor godt pladsen er udnyttet, og hvor meget naturligt dagslys I får glæde af. Hvor entréen smelter sammen med det store, samlende opholdsområde med køkken-alrum og stue, ligger de to værelser tilbagetrukket i den fjerne ende af boligen. Her finder I også badeværelset, som vi har gjort rummeligt og indbydende uden at sløse med de dyrebare kvadratmeter. Lejligheden byder desuden på strømlinet interiør, gulvvarme i alle rum samt vandbesparende armaturer fra Grohe og gode hårde hvidevarer fra Siemens.

Private og fælles områder

Definitionen på den perfekte altan er simpel. Den perfekte altan er den, I har lyst at bruge mest muligt. Derfor har vi udstyret jeres store, private uderum med ventilationsvinduer, så I kan holde på varmen i ydersæsonerne og slippe den den friske luft ind, når solen får asfalten til at sitre i højsommeren. Derudover er Solviften begavet med grønne fællesarealer, hvor den aldrende Laudrup kan trille bold med den unge Eriksen, mens duften af krydderurter breder sig i det pragtfulde orangeri.

Nærmiljøet

Hvis ikke det skønne hjem i sig selv får jer til at søge mod Greve, så vil det attraktive lokalområde gøre beslutningen nemmere at træffe. Her har I det hele samlet inden for umiddelbar gåafstand, og fremragende indkøbsmuligheder, et aktivt foreningsliv samt spændende naturområder bidrager alle til at gøre området til noget særligt. I mellemtiden er en kort tur bag rattet eller i S-togskupéen det eneste, der adskiller jer fra storbyens pulserende liv, så her går I absolut ikke glip af noget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.799.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
92 m²
Soveværelser
2
P-plads
Åben p-plads
Etage
2 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter