Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 1. sal lejl. 4, 2 soveværelser, 92 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Tidløst inventar og sydvestvendt altan

Velkommen til Solviften, som byder på moderne boliger med en kombination af lækre, holdbare materialer og god plads til samvær med dem, du holder af. Lejlighederne ligger godt og grønt i Greve tæt på WAVES og S-toget med forbindelse til København.

Måske er det synet af bogreolen, duften af friskbagt brød eller plads i køkkenet til at lege med gastronomien, der får dig til at føle dig helt hjemme. Uanset hvad der gør udslaget for dig, er der noget særligt over følelsen af at komme hjem, hvor du kan slappe af og være dig selv. I Solviften er rammerne på plads, uanset hvilke behov du har. Denne lejlighed ligger på første sal, og leverummet med stue og køkken i ét har vinduer mod syd, der giver dig et skønt, naturligt lys dagen igennem. Køkkenet dækker rummets ene langside, og de smukke, moderne elementer bidrager positivt til indretningen. Som bonus er materialerne holdbare og svanemærkede, mens de integrerede hårde hvidevarer fra Siemens bærer gode energimærker. Lejligheden byder på to værelser, hvoraf det største har et walk-in-closet tilknyttet for lidt ekstra luksus i dagligdagen. Ved værelserne ligger også boligens rummelige badeværelse, der er udført med en glasbruseniche og vandbesparende armaturer fra Grohe.

Private og fælles områder

Lejlighedens uderum består af en skøn, solrig altan, som med sin sydvestvendte orientering sagtens vil kunne bruges i årets kolde måneder. For det er nemlig muligt at lukke vinduespartierne, så altanen konverteres til en udestue, der nemt varmes op af en lavthængende vintersol. De fælles udeområder byder endda på et stort orangeri, hvor nabofællesskabet kan blomstre over hyggelige planteprojekter. Fællesarealerne mellem punkthusene anlægges også med et grønt præg, hvor du kan mødes med naboerne i det fri.

Nærmiljøet

Det attraktive nærområde byder på en lang række tilbud, så du kommer ikke til at kede dig, selvom adressen ikke hedder Kbh K. Greve Marina har både en sejlklub og en vinterbadeklub tilknyttet, så er du en vandhund eller garve søulk, er mulighederne for aktiviteter i og på vandet stort set uendelige. Er du mere til en dag med refleksion, ligger kunstmuseet ARKEN også i nærheden, og tag endelig børn eller børnebørn med og del de tanker, som kunsten sætter i gang hos jer, for børn har gratis adgang til museet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.049.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
92 m²
Soveværelser
2
P-plads
Åben p-plads
Etage
1 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter