Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 1. sal lejl. 3, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

En lækker rumfornemmelse og en aktiv by

Skal jeres nye hjem være både rummeligt, lækkert og byde på et lokalområde med store aktiver over hele linjen? I så fald byder vi jer velkommen til Solviften, hvor beliggenheden i dejlige Greve gør, at hverdagskabalen næsten lægger sig selv.

Indretning handler om det muliges kunst, og overalt byder dette hjem på materialer i en god, solid kvalitet. Hvis I heller ikke går af vejen for lidt wow-faktor, har I ekstra meget at glæde jer til. Ikke alene er den store lejlighed på første sal forsynet med tre gode værelser, men det flotte interiør er holdt i en diskret, nærmest nøgtern stil med udgangspunkt i nordisk design. Som en ekstra, lækker detalje har det attraktive master bedroom eget badeværelse, mens boligens egentlige baderum er udstyret med energirigtige vaskefaciliteter fra Siemens. Den pragtfulde rumfornemmelse er et gennemgående træk ved boligen, men I mærker den bedst i det åbne, sammenhængende opholdsområde med køkken-alrum og stue i ét. Rummet har en noget nær perfekt størrelse, så I kan være sammen på tværs af afdelingerne, som dog stadig holdes naturligt adskilt. I kommer med andre ord til at flytte ind i et udpræget moderne hjem, hvor naturlighed og atmosfære bliver omdrejningspunkt for hverdagen.

Private og fælles områder

Meget tyder på, at det påvirker livskvaliteten positivt at have naturen tæt på. Har I én gang jublet af begejstring over at se ærteskuddene kigge frem fra den bløde muld, er dét næppe noget, der vil komme bag på jer. Derfor har vi øjnet muligheden for at slå to fluer med ét smæk ved at etablere et lækkert orangeri som en del af Solviftens grønne udearealer. For ganske vist er det skønt at pusle med priklemuld i ro og mag, men endnu større bliver fornøjelsen, når I kan dele glæden med andre.

Nærmiljøet

Greve er meget mere end forstadsidyl og underspillet charme. Byen kan også præstere en ikke ubetydelig palet af spændende kulturoplevelser, som I får gavn af i det daglige. På ARKEN kan I gå på opdagelse i den permanente samling og de skiftende særudstillinger med kunst i høj, international klasse. Her er også rig mulighed for at dyrke snævre, nørdede nicheinteresser, og med en meget fordelagtig beliggenhed i forhold til Hovedstaden har I et uudtømmeligt reservoir af oplevelser lige ved hånden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.399.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Soveværelser
3
P-plads
Åben p-plads
Etage
1 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter