Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 1. sal lejl. 2, 1 soveværelser, 80 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Svanemærket bolig og attraktiv beliggenhed i Greve

Solviften tilbyder lejligheder, der lever op til navnet, for lyset spiller en stor rolle i boligernes leverum. Denne 2V’er er ingen undtagelse, og du kan samtidig se frem til at flytte ind i et miljøvenligt hjem opført i holdbare materialer.

Du finder dit nye hjem på første sal i et af de seks punkthuse, der tilsammen udgør Solviften. Det arkitektoniske udtryk er enkelt og roligt, hvor de lyse facader komplementeres af de store vinduespartier og hjørnealtanerne. Det enkle, minimalistiske udtryk går igen inden døre, hvor køkkenet endda hedder “Minimalism”. Her spiller de grebsfri fronter flot sammen med de lyse gulve i opholdsrummet, så lysindfaldet reflekteres blidt. Det diskrete, holdbare design matcher enhver boligstil og indretning til perfektion. Pladsen er gavmild, så du kan nyde at samle vennerne til en god middag og et velafstemt glas vin, for stuen føles aldrig trang, selvom I er mange til bords. Faktisk er her så god plads, at du kan indrette dig med et ekstra værelse, hvis det ene soveværelse ikke slår til i længden. Det store soveværelse ligger sammen med badeværelset i bunden af lejligheden og skaber en privat lille lomme, hvor der er god plads til opbevaring både i soveværelset og i gangen. Badeværelset fremstår pænt i afdæmpede, rolige toner, og her klarer du vasketøjet med et snuptag i den monterede vaskesøjle.

Private og fælles områder

Din private altan er en hel lille genistreg, der er udstyret med store vinduespartier, som kan åbnes og lukkes efter vind og vejr. Dermed konverteres altanen nemt til en udestue i ydersæsonen, og du behøver heller ikke ærgre dig over spildt plads, når sommervejret med jævne mellemrum er ustadigt. Måske det ligefrem bliver en hyggelig tradition at tage kaffen med herud, når regnen trommer på vinduerne. Solviften anlægges desuden med et orangeri til glæde for beboerne, og dertil holdes området grønt, så du kan se frem til en behagelig udsigt.

Nærmiljøet

De gode stisystemer, som Greve er kendt for, er praktisk forbundet til Solviften, så det er let at springe i sadlen og komme omkring i nærområdet. Du får gode indkøbsmuligheder med nærmeste supermarked en kilometer væk, og særligt shoppingcenteret WAVES 1,5 kilometer fra adressen gør det let at skaffe det, du lige mangler. Som nabo til centeret finder du S-togsstationen, der let bringer dig til og fra København – en daglig pendlerpause, hvor du kan finde tid til en lydbog eller et nyhedsoverblik.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.499.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
80 m²
Soveværelser
1
P-plads
Åben p-plads
Etage
1 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter