Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 1. sal lejl. 1, 2 soveværelser, 92 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Skøn, alsidig altan og kort afstand til stranden

Hvis du drømmer om et hjem, hvor der er tænkt over alt fra de store linjer til de små detaljer, så er en lejlighed i Solviften noget for dig. Her har vi gjort vores ypperste for at løfte den daglige komfort med fokus på lækre, solide materialer.

Vores lejligheder er opført til dig, der sætter pris på lyse rammer i et smukt udtryk. Det er boliger, som kan stå distancen over tid, så boligglæden forbliver intakt med årene. Samtidig har vi truffet et miljøbevidst valg og lever op til svanemærkets strenge krav, så du kan flytte ind med god samvittighed. Denne lejlighed ligger på første sal i det østligste af de seks punkthuse, som tilsammen udgør Solviften. Når du træder indenfor, mødes du af en indbydende entré, der ligger i åben forbindelse med opholdsrummet, så du naturligt ledes ind i lejlighedens rummelige hjerte, der indbyder til samvær med dem, du holder af. Opholdsrummet består af stue og køkken i ét, og det gavmilde lysindfald reflekteres af de lyse parketgulve samt køkkenets strømlinede, hvide elementer. Fortsætter du gennem stuen, kommer du til lejlighedens to skønne værelser, hvor det største har eget walk-in-closet tilknyttet. Sammen med værelserne ligger også det smagfulde badeværelse, hvor vaskesøjlen har fundet plads.

Private og fælles områder

Lejligheden har en vestvendt, overdækket altan, og den er snedigt udført med store glasvinduer, der kan lukkes efter behov. Dermed får du ikke blot en dejlig altan til de lune sommeraftener, men også et uderum, der nærmest har karakter af en udestue, som du får rig glæde af, når overgangsmånederne gør vejret uforudsigeligt. Fællesområderne byder på rigtig gode parkeringsmuligheder, der ligger tæt på opgangen, så indkøbsposerne nemt kan bæres indenfor.

Nærmiljøet

Lokalområdet i Greve er attraktivt for store som små. Her er både kultur og natur samt de praktiske indslag ved hånden, så hverdagen kan krydres med det, der passer dig allerbedst. En kort cykeltur bringer dig til den gode badestrand, som strækker sig otte kilometer op og ned ad kysten. På vejen passerer du shoppingcenteret WAVES, der frister med gode tilbud. Du finder også kunstmuseet ARKEN i cykelafstand fra adressen, mens 20 minutter i S-toget er alt, der skal afsættes for at udvide tilbuddene med Københavns kulturliv.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.899.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
92 m²
Soveværelser
2
P-plads
Åben p-plads
Ejerudgift
4.054 kr.
Etage
1 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter