Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Planlagt

Solviften I

Salgsstart: Forventet oktober 2019 Indflytning: Sommer 2021

Et veletableret område tæt på vandet og grønne arealer

Bo i et lyst hjem med god plads og optimalt indeklima tæt på transportmuligheder, indkøb og store som små oplevelser.

Solviften etape I består af to punkthuse med i alt 32 ejerlejligheder, som fordeler sig over 80 til 110 kvm med 1-3 værelser og med priser fra 2.349.000 - 3.499.000 kr. Alle lejligheder har også en altan på 8 kvadratmeter, som kan ligges oveni de øvrige kvadratmetre, og som vil fungere som en moderne udestue, da den udstyres med ventilationsvinduer. Disse lukker til og skaber et tæt uderum, men vinduerne kan også skubbes fra og ud til siden, så der åbnes op med mest mulig plads tilgængelig. Lejlighederne har fornuftige planløsninger med køkken-alrum og god fordeling af pladsen, så dine leverum ikke mangler kvadratmeter. Du kommer til at bo i et lyst hjem, hvor lavt energiforbrug og godt indeklima er i højsædet.

Træd ud i hyggelige omgivelser med fælles orangeri

Det er vigtigt at føle sig hjemme ikke bare indenfor hjemmets vægge men også i området udendørs. Der vil være stemning med grøn beplantning, små stier og et fælles orangeri, som både kan rumme mindre arrangementer for omkring 20 mennesker og selvfølgelig planteliv. Hverdagen i Solviften er gjort så let som muligt med gode parkeringsmuligheder, kort til indkøb samt gode vejforbindelser og offentlig transport tæt på hjemmet. En ekstra luksus i dagligdagen er desuden nærheden til vandet og forskellige grønne arealer, hvor du kan gå lange ture, lade børn eller børnebørn lege trygt og selv få ro til hovedet. Livet i Solviften er simpelt uden at gå på kompromis med de ting, der bringer dig glæde. Om det er de rolige omgivelser, kulturelle oplevelser eller altanhygge i morgensolen med en velsmagende kop kaffe.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Soveværelser
1 - 3
Antal boliger
32
Etager
3
Størrelse (BBR)
80 - 110 m²

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Solviften er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger