Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften I

Solviften greve nybyggeri lejligheder svanemærket

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning: Maj 2021

Et veletableret område tæt på vandet og grønne arealer

Bo i et lyst hjem med god plads og optimalt indeklima tæt på transportmuligheder, indkøb og store som små oplevelser.

Solviften etape I består af to punkthuse med i alt 32 ejerlejligheder, som fordeler sig over 80 til 110 kvm med 1-3 værelser. I første omgang bliver 16 lejligheder sat til salg. Alle lejligheder har også en altan på 8 kvadratmeter, der vil fungere som en praktisk udestue, da den er designet med ventilationsvinduer. Disse lukker til og skaber et tæt uderum, men vinduerne kan også skubbes ud til siden, så der åbnes op med mest mulig plads tilgængelig. Lejlighederne har fornuftige planløsninger med køkken-alrum og god fordeling af pladsen, så dine leverum ikke mangler kvadratmeter. Du kommer til at bo i et lyst hjem, hvor lavt energiforbrug og godt indeklima er i højsædet.

Træd ud i hyggelige omgivelser med fælles orangeri

Det er vigtigt at føle sig hjemme både indenfor hjemmets vægge og i området udenfor. Der skabes en hyggelig stemning med grøn beplantning, små stier og et fælles orangeri, som både kan rumme mindre arrangementer og selvfølgelig et rigt planteliv. Hverdagen i Solviften er gjort så let som muligt med gode parkeringsmuligheder, kort til indkøb samt gode vejforbindelser og offentlig transport tæt på hjemmet. En ekstra luksus i dagligdagen er desuden nærheden til vandet og forskellige grønne arealer, hvor du kan gå lange ture, lade børn eller børnebørn lege trygt og selv komme ned i gear og slappe af. Livet i Solviften er simpelt uden at gå på kompromis med de ting, der bringer dig glæde. Om det er de rolige omgivelser, kulturelle oplevelser eller altanhygge i morgensolen med en velsmagende kop kaffe.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Soveværelser
1 - 3
Antal boliger
32
Pris
2.149.000 - 3.749.000 kr.
Etager
3
Størrelse (BBR)
80 - 110 m²
Indflytning:
Q2 2021

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Prøvebolig
Til salg
Solgt
Reserveret
Solgt

Vi fandt desværre intet match