For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Rækkehuse i Greve

Nye rækkehuse i Greve

Hvis du går og drømmer om et hjem med lys og luft, der er i et med naturen og samtidig tæt på det pulserende liv i hovedstaden, så er et rækkehus i Greve lige noget for dig.

Med et af vores rækkehuse i Greve får du et rigt forenings- og kulturliv og skøn natur med plads til lange gå-, løbe- og cykelture. Hvis shoppelysten tager over, har du indkøbscenteret Waves lige ved siden af de rækkehuse Bonava snart har til salg i Greve. Gode skoler og dagligvareindkøb har du også tæt på, og naturen – ja, du bor midt i det hele. Se vores rækkehuse i Greve, og find dig et hjem, der har alt det, hjertet begærer, allerede i dag.

Rækkehuse til salg i Greve

I vores rækkehuse i Greve vil der være plads til alle: Store som små, unge som ældre. Hvis drømmen er et rækkehus med en dejlig have, gode skoler til børnene, dagligvareindkøb i gåafstand og S-toget mindre end 10 minutter væk på cykel, så er de rækkehuse, vi snart har til salg i Greve lige noget for dig. Nabolaget hedder Solviften, og her har du strand og vand og en lang række hyggelige butikker, caféer og restauranter tæt på. Når du trænger til en aften ude, kan det også nemt lade sig gøre, når du bor i et af vores rækkehuse i Greve.

De nybyggede rækkehuse i Greve bliver placeret, hvor Tjørnelyskolen tidligere lå. Rækkehusene bliver lyse og rummelige med nem adgang til både private og fælles-udearealer. Pladsen i vores rækkehuse i Greve bliver udnyttet til fulde, og der er udelukkende brugt materialer, der er nemme at vedligeholde, og som holder sig pænt længe.

Find jeres nye hjem i Greve

Vi bygger nyt nabolag i

Skal dit nye rækkehus ligge i Greve?

Der er ikke noget som at komme hjem. Følelsen af at åbne døren til tryghed og varme og alt det velkendte. Til alle dem, du holder af. I et af vores rækkehuse i Greve kan du være sikker på at være kommet helt hjem.

I vores rækkehusene på Solviften er der plads til at være alene, og der er plads til at være sammen. Både i familien og i det spirende fællesskab, du kan være med til at opdyrke blandt dine naboer.

Natur og skov tæt på Solviften i Greve

Bo tæt på naturen

Når du bor i et af vores rækkehuse i Greve, kan du nyde naturen i din hverdag – på alle måder. Du kan dyrke dine udendørsinteresser, hvad enten du er til løbe- eller gåture, dyrkning af haven, sport eller noget helt tredje. Mulighederne er mange i nabolaget. Bonava’s rækkehuse i Greve er omgivet af smuk natur – både lige bag din dør og i det nærliggende område. Du har både sø og hav lige om hjørnet samt skov og smukke dale for enden af din vej. Flyt ind i vores rækkehuse i Greve, og nyd naturen i din hverdag.

Bonava nybyggeri indretning

Nybyggede rækkehuse i Greve

Når du overtager dit nye hjem, overtager du et nøglefærdigt rækkehus, der er blevet bygget efter alle kunstens regler. Med optimalt lysindfald, godt udnyttede kvadratmeter og i ressourceeffektive materialer – har vores rækkehuse i Greve alt det, der skal til for et velfungerende, økonomisk og flot hjem. Nyd rummeligheden i dit hjem i et af vores kommende rækkehuse i Greve, skabt til at sikre dig og din familie et godt indeklima. De nybyggede rækkehuse, vi snart vil få til salg i Greve er ressourceeffektive og energibesparende.

Bonava nybyggeri nabolag legeplads

Skabt til din trivsel

Visionen for Bonava’s rækkehuse i Greve fokuserer på helheden. På sammenhængen i hele nabolaget. Så selv om vi har kælet for de indre rammer, har vi også haft stort fokus på de ydre. På den måde sikrer vi, at nabolaget bliver både levende og funktionelt samt at de grønne udendørsarealer falder naturligt ind i omgivelserne. Omkring vores rækkehuse i Greve ligger de private og de fælles grønne arealer på en måde, så de spiller naturligt sammen. Samtidig er det nemt altid at finde sig en grøn plet til at hvile, tale eller hygge sig – sammen eller alene. Der er lagt en særlig plan for opsamling af regnvand med en særlig belægning og regnvandsbede, så området holdes grønt på bæredygtig vis.

Bonava nybyggeri transport

Kom nemt til og fra vores rækkehuse i Greve

De nye rækkehuse i Greve ligger ideelt placeret i forhold til både kultur og natur, skoler og dagligvareindkøb. Du har ikke mere end en kort cykeltur til strand, shopping i Waves og S-toget på Hundige Station. Hvis du pendler til og fra København eller blot har lyst til at besøge vores smukke hovedstad, kan du altid tage offentligt transport. Samtidig er der glimrende til- og frakørselsmuligheder til motorvejen, så infrastrukturen er i top og gør vores rækkehuse i Greve til det oplagte valg både for dig, der kører bil, og for dig, der tager toget.

Cykel og gå sti omringet af natur og træer i Greve

Nyd naturen i Greve

Med Bonava’s rækkehuse i Greve får du mange muligheder for at nyde livet i byen og omegnen. Om sommeren er det oplagte udflugtsmål stranden, hvor du kan nyde en is og en dukkert sammen med familien eller gode venner, eller nyde en stille stund alene. Du kan også besøge det spændende friluftsområde Hedeland, der ligefrem kalder på en løbetur, og mens du er der, kan du notere dig programmet for Opera Hedeland. Det er den største permanente udendørsscene i Danmark, som bestemt er en forestilling – eller to – værd.

Skilt med Greve fodboldklub ved deres fodboldbaner

Aktivitetsmuligheder omkring rækkehusene i Greve

Hvis du eller dine børn er aktive, og vejret ikke er til udendørsaktiviteter, kan I bruge faciliteterne i Greve Idræts- og Fritidscenter. Det ligger tæt på vores rækkehuse i Greve, og her er masser af muligheder for aktivt sjov og samvær – bl.a. i svømmehallen, hvor du kan svømme året rundt. Udendørsarealerne omkring Solviften bliver indrettet på en måde, så der altid er noget at opleve – også, eller måske især, i børnehøjde. Nogle af de grønne oaser bliver indrettet med henblik på leg og læring, og alle bliver udlagt på en måde, så det er oplagt at slå en sludder af med dem, du måtte møde.

  

Om os bag rækkehusene i Greve

Med Bonava kommer du helt hjem. Vi har mere end 80 års erfaring i at bygge og skabe hjem. Det gør os til eksperter på vores felt, og med tiden er vi blevet Nordeuropas største boligudvikler. Bonava har gennem årene bygget en lang række hjem, som alle er blevet skabt og formet af de mennesker og familier, der har sat netop deres unikke præg på boligerne. Det ekstra, der får rækkehuse i Greve og resten af Danmark til at gå fra ’bare’ at være rækkehuse til at være et hjem.

Vi er stolte over alle vores boliger og glæder os til at bygge endnu flere – denne gang som nye rækkehuse i Greve. Er det dig, der skal komme helt hjem sammen med os?

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

  

Sådan køber du et af de nye rækkehuse i Greve

Vi ønsker at tage så meget hensyn som muligt, når vi bygger rækkehuse i Greve, da vi tror på, at det skaber de bedste resultater. Derfor sørger vi også for at tage dig med på råd så tidligt som muligt i processen, når du køber et af vores rækkehuse i Greve. Vi følges med dig hele vejen lige fra dit første opkald, til rækkehusene er indflytningsklar.

Når du køber et af vores rækkehuse i Greve, får du flere muligheder for at sætte præg på din bolig ved at tilvælge forskellige løsninger. Vores indretningsarkitekter hjælper dig med at skræddersy dit rækkehus til dine behov og få dine boligdrømme til opfyldelse.

Mens byggeriet er i gang, holder vi dig opdateret, og når nabolaget står færdigt, inviteres du til gårdlaug, hvor vi alle sammen fejrer de nybyggede rækkehuse i Greve.

Hvis du er interesseret i et af vores kommende rækkehuse til salg i Greve, så kontakt os, og lad os følge dig hjem.