Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rækkehus i Greve

Nye rækkehuse i Greve

Hvis du går og drømmer om et hjem med lys og luft, i et med naturen og samtidig tæt på det pulserende liv i hovedstaden, så er et rækkehus i Greve lige noget for dig.

Rækkehuse til salg i Greve

I Greve finder du et rigt forenings- og kulturliv og skøn natur med plads til lange gå-, løbe- og cykelture, og hvis shoppelysten tager over, har du indkøbscenteret Waves lige inden for rækkevidde. Gode skoler og dagligvareindkøb har du også tæt på, så det er bestemt værd at overveje at flytte i rækkehus i Greve.

I Greve er der plads til alle – store og små, unge og gamle. Hvis drømmen er et rækkehus med en dejlig have, gode skoler til børnene, dagligvareindkøb i gåafstand og S-toget mindre end 10 minutter på cykel væk, så er Solviften i Greve lige noget for dig. Du har strand og vand og en lang række hyggelige butikker, caféer og restauranter tæt på, så når du trænger til en aften ude, kan det også nemt lade sig gøre.

De nybyggede rækkehuse på Solviften, der er placeret, hvor Tjørnelyskolen tidligere lå, bliver lyse og rummelige med nem adgang til både private og fælles udearealer. Pladsen bliver udnyttet til fulde, og der er udelukkende brugt materialer, der er nemme at vedligeholde, og som holder sig pænt længe.

Find jeres nye hjem i Greve

Vi bygger nyt nabolag i

Skal dit nye rækkehus ligge i Greve?

Der er ikke noget som at komme hjem. Følelsen af at åbne døren til tryghed og varme og alt det velkendte. Til alle dem, du holder af. I et rækkehus i Greve fra Bonava kan du være sikker på at være kommet helt hjem. I vores boliger på Solviften er der plads til at være alene, og der er plads til at være sammen. Både i familien og i det spirende fællesskab, du kan være med til at opdyrke blandt dine naboer.

Du kan dyrke dine udendørs interesser, hvad enten du er til løbe- eller gåture, dyrkning af haven, sport eller noget helt andet – både fordi der er så mange muligheder i nabolaget og i Greve i det hele taget, og fordi dit nyt rækkehus i Greve ikke kræver noget vedligeholdelse. Når du overtager dit nye hjem, overtager du et nøglefærdigt rækkehus, der er blevet bygget efter alle kunstens regler; med optimalt lysindfald, godt udnyttede kvadratmeter og i ressourceeffektive materialer, naturligvis i højeste kvalitet. Det giver dig et hjem, der er rart at opholde sig i, og som samtidig er meget energieffektivt.

Planen for byggeriet af rækkehusene på Solviften i Greve fokuserer på helheden. På sammenhængen i hele nabolaget. Så selv om vi har kælet for de indre rammer, har vi også haft stort fokus på de ydre rammer. På den måde sikrer vi, at nabolaget bliver både levende og funktionelt samt at de grønne udendørsarealer falder naturligt ind i omgivelserne. Vi planlægger at lægge de private og fælles grønne arealer på en måde, så de spiller naturligt sammen, og så det er nemt altid at finde sig en grøn plet til at hvile, snakke eller hygge sig – sammen eller alene. Der er lagt en særlig plan for opsamling af regnvand med en særlig belægning og regnvandsbede, så området holdes grønt på bæredygtig vis.

Nabolaget, der omgiver dit rækkehus i Greve

De nye rækkehuse, der kommer til salg i Greve, ligger ideelt placeret i forhold til både kultur og natur, skoler og dagligvareindkøb. Du har ikke mere end en kort cykeltur til strand, shopping i Waves og S-toget på Hundige Station, hvis du pendler til og fra København eller blot har lyst til at besøge vores smukke hovedstad. Samtidig er der glimrende til- og frakørselsmuligheder til motorvejen, så infrastrukturen er i top og gør Greve et ideelt sted at købe et rækkehus.

Der er mange muligheder for at nyde livet i Greve og omegn. Om sommeren er det oplagte udflugtsmål stranden, hvor du kan nyde en is og en dukkert sammen med familien, gode venner eller en stille stund alene.

Du kan også besøge det spændende friluftsområde Hedeland, der ligefrem kalder på en løbetur, og mens du er der, kan du notere dig programmet for Opera Hedeland, der er den største, permanente udendørsscene i Danmark, og som bestemt er en forestilling – eller to – værd.
Hvis du eller dine børn er aktive, og vejret ikke er til udendørsaktiviteter, kan I bruge faciliteterne i Greve Idræts- og Fritidscenter. Her er masser af muligheder for aktiv sjov og samvær, bl.a. i svømmehallen, hvor du kan svømme året rundt.

Udendørsarealerne omkring Solviften bliver indrettet på en måde, så der altid er noget at opleve – også, eller måske især, i børnehøjde. Nogle af de grønne oaser bliver indrettet med henblik på leg og læring, og alle bliver udlagt på en måde, så det er oplagt at slå en sludder af med dem, du måtte møde.

Tag på tur til hovedstaden med S-toget

Gode transportforbindelser betyder mere, end man lige skulle tro, og giver dig samtidig en frihed til at gøre, hvad du vil – hvornår du vil. Hundige Station, der ikke ligger mere end en kort cykeltur fra dit nye rækkehus i Greve, bringer dig til hovedstaden på ganske kort tid; uanset om du er pendler eller blot har lyst til at lege turist for en dag. Du kan naturligvis også tage bilen, men i toget er du sikker på ikke at komme til at sidde i kø.

Hvem er Bonava?

Med Bonava kommer du helt hjem. Vi har mere end 80 års erfaring i at bygge og skabe hjem. Det gør os til eksperter på vores felt, og med tiden er vi blevet Nordeuropas største boligudvikler. Bonava har gennem årene bygget en lang række hjem, som alle er blevet skabt og formet af de mennesker og familier, som har sat netop deres unikke præg på boligerne. Det ekstra, der får en bolig til at gå fra ’bare’ at være en bolig og til at være et hjem.

Vi er stolte over alle vores boliger og glæder os til at bygge endnu flere – denne gang som nye rækkehuse i Greve. Er det dig, der skal komme helt hjem sammen med os?

Vores hjem er bygget i kvalitetsmaterialer, der er skånsomme mod miljøet – og mod dem, der bor i dem. Vi ønsker at tage så meget hensyn som muligt i vores boligudvikling, da vi tror på, at det skaber de bedste resultater. Derfor sørger vi også for at tage dig med på råd så tidligt som muligt i processen, når du køber et nyt rækkehus i Greve fra Bonava. Vi følges med dig hele vejen, lige fra din første underskrift på papiret, til du får overrakt nøglerne til dit nye hjem og kan træde over dørtærsklen.

Velkommen hjem til dit nye rækkehus i Greve.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere